Wiem, że coś się ostatnio zmieniło i firmy pożyczkowe musiały obniżyć koszty pożyczek. Która więc ma dzisiaj najniższe koszty? Chodzi mi tu całkowity koszt więc odsetki i prowizje.
Witamy na forum kredytowym SOSKredyt.pl - Informacje i opinie o pożyczkach oraz kredytach, porady finansowe, oddłużanie

- zadać nurtujące go pytanie dotyczące pożyczek czy kredytów,
- sprawdzić który bank czy też firma finansowa ma obecnie najlepszą ofertę,
- dowiedzieć się o szczegółach dotyczących kredytów i pożyczek,
- rozmawiać z innymi użytkownikami forum na tematy finansowe i nie tylko,
- oceniać produkty finansowe, z których korzystał lub korzysta,
- nawiązywać kontakt z ekspertami finansowymi.

Która chwilówka jest dzisiaj najtańsza?
Napisany 23 styczeń 2018 - 19:26
Napisany 26 styczeń 2018 - 16:21
W ilu wątkach dasz jeszcze ten spam?
WNET-POŻYCZKA.PL nowa pożyczka na Polskim rynku ! Sprawdź !
Chcesz porozmawiać na temat pożyczek ? Zapraszam: forum.wnet-pozyczka.pl
Darmowy poradnik o czyszczeniu BIK: www.poradnik-bik.pl
Napisany 25 luty 2018 - 15:31
Większość pierwszej udziela za całkowite zero, więc tu należy szukać.
Napisany 27 luty 2018 - 13:13
Dokładnie tak jak pisze przedmówca. Ofert jest dużo i są atrakcyjne, tylko trzeba niestety trochę poszukać
Napisany 01 marzec 2018 - 10:56
Wiem, że coś się ostatnio zmieniło i firmy pożyczkowe musiały obniżyć koszty pożyczek. Która więc ma dzisiaj najniższe koszty? Chodzi mi tu całkowity koszt więc odsetki i prowizje.
@Gołdi, nie ma czegoś takiego jak najtańsza pożyczka. Jeśli będzie wyglądała na tanią, to będzie miała ukryte opłaty. Gdy ja chciałam wziąć chwilówkę, szukałam informacji w internecie o kilku firmach, rozpisałam wszystkie opłaty na kartce. Później wybrałam tę, która dla mnie wydawała się najlepsza, choć naprawdę najlepsza mogła nie być :/
Napisany 02 marzec 2018 - 14:34
maxx44, akurat chwilówki mają najwięcej zalet. Dostaniesz je bez poświadczania zarobków. Szybko bierzesz, szybko spłacasz. Kredyt nada się tylko wtedy, gdy masz wzorową przeszłość finansową.
Napisany 07 marzec 2018 - 16:31
Witam! Tom, dziękuję za wspomnienie o ofercie naszej pożyczki i zachęcam do skorzystania z niej. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Obecnie prowadzimy działalność w kilku krajach. Działamy w oparciu o zasady: - Przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty, - Elastyczności i kontroli, - Selektywności - dokładnie oceniamy możliwości naszych klientów do skorzystania z naszej oferty.
Wonga.com zajęła pierwsze miejsce w rankingach w kategorii najniższa rata. Rankingi zostały przygotowane przez TotalMoney i Comperia.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na wonga.pl/live_chat?utm_source=soskredyt.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomasz | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Napisany 13 marzec 2018 - 15:40
I na prawdę udzielacie pożyczek każdemu nawet z komornikiem? A jakie macie koszty takiej pożyczki, by mieć zabezpieczenie że otrzymacie swoje pieniądze? Bo ja jeśli już to chyba wolę w Sowie Pozyczkowej sprawdzić i wiedzieć jakie są koszty i ile będę musiała oddać.
Napisany 13 marzec 2018 - 16:42
Oni nie udzielają pożyczek, są pośrednikiem.
Napisany 14 marzec 2018 - 13:55
No tak, ale chodzi mi o to, że nawet pośredniczą w udzieleniu pożyczki dla osób z komornikiem. Co mnie zastanawia. Bo przecież jak ktoś ma długi to raczej małe szanse, że taką pożyczkę spłaci. Ja tam jednak wolę korzystać z banku albo właśnie z tych firm pożyczkowych co są w tej porównywarce.
Napisany 20 marzec 2018 - 15:00
Ja jestem zdania, że jak ktoś ma problemy finansowe to nie powinien szukać pomocy w postaci kolejnej pożyczce. To do niczego nie prowadzi. Pożyczki są dla ludzi, ale tych co są wstanie je spłacić.
Napisany 24 marzec 2018 - 12:59
No taka porównywarka może być ok, ale tak jak mówisz to my jesteśmy odpowiedzialni za podejmowane decyzje i musimy mieć pewność o tym, że trzeba każde pożyczone pieniądze oddać.
Napisany 21 maj 2018 - 18:09
No są jest coś takiego jak sowa pożyczkowa i pewnie dużo innych tylko musisz najlepiej w google może zobaczyć.
Napisany 23 maj 2018 - 12:49
Chwilówki z reguły zawsze były drogie, tyle, że kiedyś ten procent był zapisany drobnym drukiem na dole umowy. A teraz jest napisane wszędzie i to jest dobre jak człowiek zobaczy ile tak na prawdę będzie musiał oddać.
Napisany 24 maj 2018 - 09:46
No to prawda. Człowiek potrzebował 500 zł i jak dostał informacje, że je dostanie to podpisywał umowe i nawet nie liczył, że do oddania będzie 1000. A w Sowie Pożyczkowej czy innej porównywarce widać jak na dłoni jak kwota rośnie do oddania.
Napisany 24 maj 2018 - 15:59
Dobrze, że jest ta ustawa co nakłada obowiązek by informować klientów o procentach za pożyczkę. I z tego co wiem nie tylko firmy pożyczkowe mają taki obowiązek ale również banki.
|