W jakiej firmie pożyczkowej dostanę pożyczkę w wysokości 3000 zł? Zamierzam ją oddać w ciągu 5-6 miesięcy. Nie mam stałych dochodów ale w sumie miesięcznie uzbiera sie tego około 1500 zł. Jestem sama.
Witamy na forum kredytowym SOSKredyt.pl - Informacje i opinie o pożyczkach oraz kredytach, porady finansowe, oddłużanie

- zadać nurtujące go pytanie dotyczące pożyczek czy kredytów,
- sprawdzić który bank czy też firma finansowa ma obecnie najlepszą ofertę,
- dowiedzieć się o szczegółach dotyczących kredytów i pożyczek,
- rozmawiać z innymi użytkownikami forum na tematy finansowe i nie tylko,
- oceniać produkty finansowe, z których korzystał lub korzysta,
- nawiązywać kontakt z ekspertami finansowymi.

Gdzie po pożyczkę
Napisany 12 czerwiec 2018 - 21:08
Napisany 22 czerwiec 2018 - 18:24
W extraportfel jest pożyczka do 3000 zl na okres 62 dni pożyczka pewna i bezpieczna.
Napisany 22 czerwiec 2018 - 21:12
Polecam mały poradnik o tym jak dostać pożyczkę: https://poradnik-novacash.pl
WNET-POŻYCZKA.PL nowa pożyczka na Polskim rynku ! Sprawdź !
Chcesz porozmawiać na temat pożyczek ? Zapraszam: forum.wnet-pozyczka.pl
Darmowy poradnik o czyszczeniu BIK: www.poradnik-bik.pl
Napisany 11 lipiec 2018 - 14:48
Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Obecnie prowadzimy działalność w kilku krajach. Działamy w oparciu o zasady: - Przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty - Elastyczności - dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb naszych Klientów - Komfortu - korzystanie z naszych produktów jest proste i wygodne. Nasza oferta jest dostępna online, bez konieczności wychodzenia z domu.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na wonga.pl/live_chat?utm_source=soskredyt.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomasz | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Napisany 30 październik 2018 - 19:57
Z tego co już zauważyłam to chyba dość tanio jest w Kredyt1000. Sprawdzałam wiele różnych ofert chwilówek, bo chciałam sie wręcz doskonale przygotować na takie przedsięwzięcie, no i znalazłam tak Kredyt1000. W końcu podjęłam decyzję i jeszcze do nich zadzwoniłam, by upewnić się że na infolinii mówią to samo co napisali na stronie. No i przekonali mnie i wzięłam od nich chwilówkę i rzeczywiście nie żałuję.
|