Czy istnieje możliwość zaciągnięcia kredytu konsolidacyjnego na nie swoje zadłużenia? Moi rodzice mają kilka kredytów, nie radzą sobie z ich spłatą, a kredytu konsolidacyjnego kilka razy im odmówili. Pomyślałam, że może ja bym mogła taki kredyt wziąć za nich. Czy istnieje taka możliwość? Jeśli tak to do jakiego banku najlepiej się zwrócić?

Kredyt na nie swoje długi
Napisany 12 lutego 2014 - 23:47
Napisany 15 lutego 2014 - 21:19
Czy istnieje możliwość zaciągnięcia kredytu konsolidacyjnego na nie swoje zadłużenia? Moi rodzice mają kilka kredytów, nie radzą sobie z ich spłatą, a kredytu konsolidacyjnego kilka razy im odmówili. Pomyślałam, że może ja bym mogła taki kredyt wziąć za nich. Czy istnieje taka możliwość? Jeśli tak to do jakiego banku najlepiej się zwrócić?
To co możesz jedynie otrzymać to kredyt gotówkowy i tym spłacić ich zadłużenie. Natomiast niema możliwości dostania kredytu konsolidacyjnego na poczet drugiej osoby.
Z poważaniem
Grzegorz Klimczak
Doradca Finansowy/Pośrednik Kredytowy
Broker i Dealer Samochodowy
tel. 790382868/506203558
Sieć Lycamobile tel. +48 729460172
e-mail:grzegorz.klimczak@o2.pl
gg: 1752886
Napisany 23 lutego 2014 - 22:41
Pomocwkredycie ma rację. Nie otrzymasz kredytu konsolidacyjnego na długi, których nie jesteś właścicielem. Jak to niby miałoby wyglądać Twoim zdaniem?
Napisany 24 lutego 2014 - 21:10
O teraz jestem zaskoczona, ponieważ sądziłam, że na czyjeś długi także można wziąć kredyt konsolidacyjny. Myślałam, że ważne jest aby po prostu tych kredytów było kilka.
|