Hej. Napiszcie mi proszę kto jest właścicielem serwisu KOKOS.PL? Chodzi mi o to, że chciałabym sprawdzić opinie o firmie nadzorującej ten serwis. Sam portal może mieć opinie dobre, ale nigdy nic nie wiadomo- a przezorny zawsze ubezpieczony. Zanim się tam zadłużę chcę dowiedzieć się jak najwięcej o tym portalu.

Kto nadzoruje kokos.pl
Napisany 10 maja 2014 - 20:52
Napisany 14 maja 2014 - 12:21
Znalazłem informację, że właścicielem serwisu kokos.pl jest firma Blue Media S.A. Jej siedziba znajduje się w Sopocie (ul. Heffnera 6, 81-717). Jest to firma, która prowadzi działalność rozliczeniową i rozrachunkową dla banków. Świadczy również usługi w charakterze krajowej instytucji płatniczej. Ich serwis Kokos.pl jest liderem jeśli chodzi o portale pożyczek społecznościowych. Myślę, ze spokojnie można im zaufać.
Napisany 15 maja 2014 - 10:43
Czytałem trochę o tej firmie i mają naprawdę duży zakres działania. Wydają się przy tym bardzo rzetelni. Z serwisu Kokos.pl też korzysta bardzo wielu ludzi. Tak jak napisał Mortan- portal ten jest liderem, jeśli chodzi o social Lending w Polsce.
Napisany 05 czerwca 2014 - 22:12
Zawsze możesz sobie jeszcze więcej poczytać o tej firmie, na pewno znajdziesz gdzieś opinie, recenzje. Ja wychodzę z założenia, że nawet jeśli teraz firma ma nienaganną opinię to nie musi być tak zawsze- zmieni się zarząd i już może zacząć robić jakieś machlojki i przekręty. Nie ma reguły.
|