Korzystałem z ofert różnych firm pożyczkowych, ale teraz gdy jestem w "potrzebie", to aplikuje do Vivus. Przede wszystkim dlatego, że są najtańsi na rynku. Mam dosyć dobre ale nieusystematyzowane dochody i gdy czekam na wynagrodzenie za jakąś pracę, czasami występują braki na koncie:). Ale na Vivus zawsze można liczyć. Mam konto w tym samym banku co firma, więc po 30 minutach od złożenia wniosku, mogę korzystać z karty i płacić za zakupy. Dlatego z czystym sumieniem mogę tę firmę polecić.

Pożyczka w Vivus - opinie, informacje
Napisany 23 października 2013 - 17:39
[url="http://bit.ly/1FffNTc"][/url]
Napisany 24 października 2013 - 20:32
Wcale się nie dziwie, że 99% osób jest zadowolonych z oferty Vivus. Przecież jak ktoś pożycza nam pieniądze i nic za to nie chce, to będziemy go wychwalać pod niebiosa. Sam też skorzystałem z takiej oferty, chociaż nie bardzo mnie przyciskało, ale co się miałem spinać, skoro mogłem dostać 1200 złotych za nic. No może straciłem godzinkę, bo tyle zajęła rejestracja, przelew weryfikacyjny, złożenie wniosku i przelew od firmy. Ale godzinka to nic, w porównaniu z wystawanie w kolejkach w banku. Dlatego polecam tę firmę. Vivus na pewno nikogo nie zawiedzie, bo to zbyt poważna firma.
Napisany 27 października 2013 - 22:43
Natrafiłem na pożyczkę Vivus, gdy zepsuł mi się samochód, a nie miałem chwilowo kasy na naprawę.
Jako, że pierwszy raz brałem takiego rodzaju pożyczkę i byłem kompletnie zielony, skorzystałem z porównywarki kredytów, tam pożyczka Vivus była na pierwszym miejscu, dzięki czemu dokonałem właściwego wyboru. Można powiedzieć, że zapomniałem już o pożyczce, bo spłaciłem niemal od razu. Na pewno jeśli będę potrzebował pilnie gotówki, to znowu zdecyduję się na tę chwilówkę.
Napisany 05 listopada 2013 - 09:56
Na pewno oferta Vivus jest w tej chwili najciekawsza na rynku. Pomijając już fakt, że daje ona pożyczki za darmo dla nowych klientów, to i w przypadku kolejnych pożyczek koszty nie są bardzo duże. Do tego dochodzi duży profesjonalizm, szybkość załatwiania wszelkich formalności i minimum formalności. Dlatego tak dużo osób składa wnioski w tej firmie.
Napisany 10 listopada 2013 - 20:40
Obecnie chyba najpopularniejsza firma pożyczkowa w Polsce. Przede wszystkim szybko rozpatruje wnioski i robi przelewy. A do tego pierwsza pożyczka w Vivus za darmo - dla mnie rewelacja. A nawet jakby te pieniądze wpłacić na mało oprocentowane konto to nawet się zarobi
Napisany 22 listopada 2013 - 15:11
Korzystałem z Vivusa jeden jedyny raz....i nie wykluczam że zrobię to po raz kolejny Zero jakichkolwiek problemów z naciąganiem na koszta dodatkowe, bezproblemowe i szybkie przelanie pieniędzy oraz spłata, która dzięki sensownemu systemowi jest niemalże przyjemnością :)Polecić firmę mogę z czystym sercem wszystkim, którzy potrzebują szybko niewielkich funduszy i są pewni, że oddadzą je następnie w krótkim terminie
Jest to o wiele lepsze niż korzystanie z usług niesprawdzonych firm, które żerują na naszej niewiedzy i chcą się szybko wzbogacić naszym kosztem.
Napisany 24 listopada 2013 - 07:16
Widać, ze Vivus działa na dużą skalę i tylko czekać, aż wprowadzi jakieś kolejne oferty. Wcale się nie zdziwię jak będą to jakieś pożyczki dla firm. Czyli więcej pieniędzy i na dłużej.
Napisany 24 listopada 2013 - 10:56
Obecnie dużej popularności mogłaby przysporzyć Vivusowi korzystna oferta świąteczna bez większych kosztów, gdyż sam zaczynam rozglądać się za dodatkowym wsparciem na święta i nie ukrywam, że mały zastrzyk gotówki byłby w tym momencie niemalże nieoceniony. Otrzymuję regularnie ulotki i maile z ofertami Vivusa, jednakże na chwilę obecną nie było nic, co by mnie szczególnie zainteresowało. Do świąt jednakże jeszcze prawie miesiąc, a więc wierzę, że będę miał okazję skorzystać z ich usług raz jeszcze
Napisany 30 listopada 2013 - 16:01
Korzystałem z oferty Vivus dwa razy. Pierwszy bo wiadomo - pożyczka za darmo. Potem też musiałem szybko uzyskać 500 zł a że byłem tam już sprawdzonym klientem o też tam zawnioskowałem. Za każdym razem wszystko odbyło się bez problemów, szybko i bardzo profesjonalnie. Dlatego dziwie się różnym wpisom (nie na tym forum), które krytykują tą firmę.
Napisany 02 grudnia 2013 - 10:37
Bardzo fajnie, że Vivus jako pierwszy wyszedł z inicjatywą pożyczki bez odsetek. Wprowadziło to mały zamęt na rynku, jednak oczywiście pozytywny ;-) Konkurencja jest zdrowa, przez co pożyczkobiorcy mają coraz więcej ciekawych ofert z których mogą skorzystać. Podoba mi się taktyka Vivusa. Z pewnością w przyszłości zaistnieją na rynku pożyczkowym.
Napisany 03 grudnia 2013 - 21:37
Bardzo fajnie, że Vivus jako pierwszy wyszedł z inicjatywą pożyczki bez odsetek. Wprowadziło to mały zamęt na rynku, jednak oczywiście pozytywny ;-) Konkurencja jest zdrowa, przez co pożyczkobiorcy mają coraz więcej ciekawych ofert z których mogą skorzystać. Podoba mi się taktyka Vivusa. Z pewnością w przyszłości zaistnieją na rynku pożyczkowym.
Co ciekawe, Vivus nie był pierwszą firmą na naszym rynku oferującą pożyczkę za 0%. Pierwszą instytucją z tą promocją było ViaSMS, z tym że od jakiegoś czasu nie mają już tej oferty.
Na dany moment vivus wydaje się mieć jedną z najatrakcyjniejszych ofert na rynku. Nieco tańsi są jedynie z Żyrafa Pożyczki - tam też pożyczka do 1.000 zł jest za 0%.
Napisany 04 grudnia 2013 - 09:21
Zgadzam się - ale w przypadku Żyrafy możemy pożyczyć tylko i wyłącznie tysiąc złotych bez ponoszenia dodatkowych opłat, co Vivus przebija, dodatkowo oferując bardzo korzystne warunki spłaty i doskonałą pomoc w razie ewentualnych pytań i problemów. Muszę powiedzieć, że rzeczywiście firmę tą uważam za jedną z najlepszych działających obecnie na rynku, gdyż poza wspomnianą powyżej promocją 0% mają oni bogatą i dostosowaną do wymagań nowoczesnego pożyczkobiorcy ofertę, w której każdy znajdzie coś dla siebie.
Napisany 09 grudnia 2013 - 14:01
Na dany moment vivus wydaje się mieć jedną z najatrakcyjniejszych ofert na rynku. Nieco tańsi są jedynie z Żyrafa Pożyczki - tam też pożyczka do 1.000 zł jest za 0%.
Ale ta cała Żyrafa to jeden wielki przekręt. Za weryfikację trzeba zapłacić aż 10 złotych a wniosek prawie zawsze jest odrzucony. Więc według mnie chcą tylko te 10 zł wyłudzić i już ich nie oddać. Dlatego ja bym się w to nie pchał.
Vivus to co innego. Firma sprawdzona przez wielu klientów i zresztą jak pokazują wszelkie statystyki daje obecnie najwięcej pożyczek. A tu opłata weryfikacyjna to tylko 1 grosz.
[url="http://bit.ly/1FffNTc"][/url]
Napisany 11 grudnia 2013 - 07:34
Też coraz częściej słyszę, iż Żyrafa z konieczności wpłaty tych 10 złotych uczyniła swoje główne źródło zarobku a wnioski o udzielenie pożyczki w ogromnej większości przypadków spotykają się z decyzją odmowną. W takim razie po co próbować czegoś, co już na pierwszy rzut oka budzi nasze obawy? Co do Vivusa - to sprawdzona marka, będąca na rynku nie od dziś i istniejąca dzięki pożyczkom właśnie a nie wyłudzaniu opłat dodatkowych bez jakiejkolwiek chęci ich zwrotu lub tez pomocy potencjalnym klientom.
Napisany 17 grudnia 2013 - 21:17
Szkoda że Vivus daje tylko 1 200 złotych bez odsetek:). Ja potrzebowałam 1 500 złotych, ale połączyłam ofertę Vivus z inną firmą, która też oferuje pożyczki za darmo i w sumie uzbierałam sumę, która mnie interesowała:)
Napisany 19 grudnia 2013 - 12:46
To prawda Szkoda że suma jest tak mała, ale za to - na bardzo korzystnych warunkach, na które po prostu ciężko narzekać, nawet gdybyśmy bardzo chcieli. Jeżeli zależy Ci na dużej sumie pożyczki, to warto skorzystać z oferty Providenta, który oferuje aż do dziesięciu tysięcy złotych. Taka suma wystarczy na pewno na pokrycie większych wydatków, a i późniejsza spłata nie jest problematyczna jeżeli tylko przestrzegasz wszystkich terminów
Napisany 30 grudnia 2013 - 08:17
Kurcze byłam pewna, że Vivus nie da mi pożyczki, bo miałam kilkudniowe opóźnienia w spłatach kredytu w banku a to nawet się udało:). Otrzymałam pieniądze, chociaż musiałam na nie poczekać jeden dzień. Nie wiem czemu ale najważniejsze, że w końcu pojawiły się na koncie. To pewno przez Świąteczny okres, gdy więcej osób zaciągało pożyczki.
Napisany 30 grudnia 2013 - 08:39
O proszę No to wspaniale słyszeć, że jednak mimo okresu świątecznego udało się bez większych problemów uzyskać pożyczkę, która zapewne okaże się przed końcem roku bardzo dużym wsparciem
Na Vivusa obecnie można liczyć, głównie dlatego że pozytywnie rozpatrywane są przez jego przedstawicieli prawie wszystkie wnioski o kredyt, a sama zapomoga udzielana jest na korzystnych warunkach i bez wielu opłat dodatkowych
Napisany 02 stycznia 2014 - 21:09
Zarówno ja jak i moja żona korzystaliśmy z oferty Vivus i możemy ją spokojnie polecić innym. Bez zbędnych formalności, bez niepotrzebnych pytań. Zaznaczę od razu, że nie figurujemy w rejestrach dłużników, a i BIK mamy "czysty". Szkoda tylko, że za kolejną pożyczkę należy już zapłacić Ale zawsze pierwsza darmowa pożyczka w Vivus jest wg mnie na tak.
Napisany 04 stycznia 2014 - 08:26
Też bardzo ubolewam nad faktem, że darmowa w Vivusie jest wyłącznie pierwsza pożyczka, a kolejne wiążą się już z dodatkowymi kosztami - jednakże i tak jest to wspaniały ukłon w stronę klientów i mnie również tą właśnie ofertą skusili przedstawiciele firmy. Warto nadmienić, że nawet w przypadku pewnych problemów ze zdolnością kredytową możliwe jest otrzymanie pożyczki w Vivusie, jako że ich procedura weryfikacyjna jest, powiedziałbym, liberalna.
Napisany 12 lutego 2014 - 14:03
Vivusa mogę polecić z czystym sumieniem, bo korzystałem z ich usług. Potem żona, teście itp.. Wiadomo, 1200 złotych piechotą nie chodzi. A jak można pożyczyć i oddać tyle samo, to aż żal nie skorzystać. Wszystko zawsze odbywało się bez problemów.
Napisany 19 lutego 2014 - 20:44
Widzę, że Vivus pożycza teraz za darmo nawet 1400 złotych:). A i kwota dla stałych klientów została podwyższona i wynosi teraz 3500 złotych. Taką ofertę to ja rozumiem:)
https://www.soskredyt.pl/blog/5/entry-16-tanie-kredyty/
Napisany 03 marca 2014 - 10:57
Ponieważ nie mam regularnych dochodów, czasami korzystam z chwilówek przez Internet i ofertę Vivus mogę zdecydowanie polecić. Szybko, sprawnie profesjonalnie. Po godzinie od złożenia wniosku już miałem pieniądze na koncie ( mam rachunek w Alior Bank). A teraz widzę oferta dla nowych klientów jest jeszcze lepsza, gdyż można dostać nawet 1 400 złotych za darmo. Super sprawa:)
Napisany 12 marca 2014 - 07:58
Skorzystałem z podpowiedzi jednego z forumowiczów i pożyczyłem w Vivus 1200 złotych. Wszystko odbyło się szybko i co najważniejsze na czas dostałem potrzebne mi pieniądze. Jeszcze raz dziękuje za podpowiedź.
Napisany 22 maja 2014 - 19:55
Chyba najlepsza firma pożyczkowa na rynku. Zresztą przekonało się już o tym bardzo dużo osób:)
Napisany 28 maja 2014 - 20:17
Na pewno koszty związanej z pożyczką, Vivus ma chyba jedne z najniższych na rynku, pomijając już fakt, że można dostać nawet 1 400 złotych bez odsetek. Ja już skorzystałem z tej darmowej oferty, ale na pewno gdy będę jeszcze potrzebował pieniędzy, to jeszcze złożę w tej firmie wniosek.
|