Vivus to chyba najlepsza firma pożyczkowa. I z tego co się orientuje, dosyć przyjażnie podchodzą do klientów, więc chyba warto u nich złożyć wniosek.

Pożyczka w Vivus - opinie, informacje
Napisany 16 maja 2017 - 06:39
Napisany 02 czerwca 2017 - 08:22
W Vivus już chyba ze 3 razy brałem pożyczkę i wszystko było ok. Jedyne co mnie denerwuje teraz, to te ciągłe oferty na maila, które od nich dostaje. Ale po prostu od rzu je wyrzucam z poczty, gdy tylko coś się pojawi.
Napisany 14 czerwca 2017 - 06:19
A jak wygląda tu sprawa z BIK? Bo słyszałem, że Vivus sprawdza swoich klientów w bazach. Czy pozostaje po tym jakiś slad?
Napisany 21 sierpnia 2017 - 09:54
Dobra firma. Dostałam pożyczkę bardzo szybko i bez kłopotów. Niestety spóźniłam się ze spłatą i nie mogłam skorzystać z darmowej pożyczki.
Napisany 21 sierpnia 2017 - 17:40
Pożyczałam pieniądze w Vivud chyba ubiegłym roku. Ponieważ była to moja pierwsza pożyczka w tej firmie i oddałam ją na czas, nie płaciłam nic więcej niż dostałam. Szkoda że już więcej tak nie można tam pożyczyć.
Napisany 24 sierpnia 2017 - 07:30
Pożyczkę w Vivus otrzymałam bez żadnego problemu. Pieniądze szybko pojawiły się na koncie. Jedynie co mnie terez nieco denerwuje to maile od firmy z różnego rodzaju ofertami.
Napisany 25 sierpnia 2017 - 17:25
Jak denerwują Cię maile reklamowe od nich wycofaj zgodę na przetwarzanie danych w celach marketingowych i po sprawie.
Dropshipping z Chin. Gotowy, automatyczny sklep.Kupujesz skrypt i sprzedajesz.
Chcesz zarabiać na dropshippingu z Chin?
Napisany 25 sierpnia 2017 - 18:44
A o tym nie pomyślałam. Dzięki za sugestie.
Napisany 30 sierpnia 2017 - 12:28
Niestety pożyczanie pieniędzy w Vivus jest bardzo łatwe i szybkie. Piszę niestety, gdyż nie mogę sobie poradzić ze spłatą zadłużenia. Łudziłem się na początku, że wszystko będzie ok, że dług spokojnie i szybko oddam. Niestety rzeczywistość nieco mnie przerosła i teraz nie wiem jak dług spłacić.
Napisany 28 września 2017 - 20:43
Taką pożyczkę możesz refinansować. Rozkładasz wtedy na minimalne raty i spłata łatwiej idzie. Jak chcesz więcej info to pisz, chociaż o ile się nie mylę, oni sami też proponują takie rozwiązanie na stronie.
Napisany 02 października 2017 - 09:09
Polecam KREDYT OK !
do 3 tyś za darmo.
Dodatkowo w ofercie auto kasa - na kupno auta lub pod zastaw
Napisany 27 listopada 2017 - 10:19
Weryfikują klientów w bazach, ale wysoka pierwsza bez kosztowa pożyczka.
https://crediteo.pl/
|