Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Jak dogadać się z komornikiem?

komornik zadłużenie zaległość zaległość w ratach przeterminowane raty windykacja licytacja

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 pawlikos29

pawlikos29

Nowy użytkownik

• 5 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 14 lipca 2013 - 22:13

Zalegam z ratami już od czterech miesięcy. W sumie do spłaty zostało jeszcze 23 tys. zł, rata wynosi 667 z/m-c. Jak ostatnio byłem w banku, żeby coś z tym zrobić, to powiedzieli mi, że oni już się tym nie zajmują, bo sprawa poszła do komornika... Jeszcze nie dostałem ani żadnego pisma, ani telefonów. Powiedzcie, czy z komornikiem da się jakoś dogadać, żeby to rozłożyć na raty? Nie chce, żeby mi coś licytował, a na spłate całości nie mam...

#2 proxima

proxima

Nowy użytkownik

• 3 postów

Normalna

Napisany 17 grudnia 2013 - 20:48

zapraszam na www.proxima-czyszczeniebig.pl nasz doradca pomoże dogadać się.

#3 mwjaworskii

mwjaworskii

Nowy użytkownik

• 6 postów

Normalna

Napisany 30 listopada 2020 - 16:56

Dużo zależy od tego do jakiej firmy trafisz. Ja to z Krukiem dogadałem się i spłacam pomału w swoim tempie

Edytowany przez mwjaworskii, 30 listopada 2020 - 16:56 .

#4 Dobrynka

Dobrynka

Nowy użytkownik

• 3 postów

Normalna

Napisany 22 czerwca 2021 - 19:40

Takie sprawy są naprawdę ciężkie. Dlatego lepiej od początku powierzyć je specjalistom. Jest tak program Ulga od długu i warto się do niego zgłosić. Oni zajmują się zadłużeniami od A do Z: przez planowanie spłaty, po negocjacje z wierzycielami. Są niezwykle skuteczni w tej kwestii i mają na koncie nawet częściowe umorzenia długów.

#5 Robert345

Robert345

Nowy użytkownik

• 4 postów

Normalna

Napisany 26 lutego 2023 - 15:24

Komornik działa na zlecenie wierzyciela, Jeśli wystąpisz z jakąś propozycją, on i tak skonsultuje to z wierzycielem, i da Ci odpowiedź.