Niestety przez charakter moich dochodów, nie mogę ubiegać się o kredyt w banku, a potrzebuje około 2 000 złotych. Jaką firmę polecacie, która nie sprawdza dochodów i szybko pożyczy tą kwotę?
Witamy na forum kredytowym SOSKredyt.pl - Informacje i opinie o pożyczkach oraz kredytach, porady finansowe, oddłużanie

- zadać nurtujące go pytanie dotyczące pożyczek czy kredytów,
- sprawdzić który bank czy też firma finansowa ma obecnie najlepszą ofertę,
- dowiedzieć się o szczegółach dotyczących kredytów i pożyczek,
- rozmawiać z innymi użytkownikami forum na tematy finansowe i nie tylko,
- oceniać produkty finansowe, z których korzystał lub korzysta,
- nawiązywać kontakt z ekspertami finansowymi.

Dobra pożyczka pozabankowa
Napisany 24 czerwiec 2014 - 05:54
Napisany 24 czerwiec 2014 - 08:27
Jeśli nigdy nie korzystałaś z pożyczki to 2000 zł ewentualnie dostaniesz w Zaimo, lub w Provident. Możesz też spróbować w ProfiCredit. To pewne i sprawdzone firmy, ale musisz sobie zdawać sprawę z tego, że takie pożyczki są droższe.
https://www.soskredyt.pl/blog/5/entry-16-tanie-kredyty/
Napisany 27 czerwiec 2014 - 06:27
Konieczne jest udokumentowane źródło dochodu lub zabezpieczenie takiej pożyczki,nie słyszałem o instytucji która udziela pożyczek osobom pracującym "na czarno"...
- OpenBankier lubi to
Kto nas na Facebooku polubi w świecie finansów się nie pogubi!
Napisany 08 lipiec 2014 - 10:50
Szczerze przyznam, że wszystkie kredyty chwilówki można wrzucić do jednego worka, koszta pożyczki są bardzo podobne w każdej z firm (nie ważne czy jest to duża i popularna chwilówka, czy mniejsza). Przygodę z chwilówkami warto chyba zacząć od skorzystania z pierwszych darmowych kredytów w poszczególnych firmach:
- VIVUS - 1400 zł (do 30 dni)
- inCredit – do 1000 zł na 30 dni
- OKMoney - 500 zł (do 30 dni)
- SOHO CREDIT - 500 zł (do 30 dni)
- NetCedit - 1000 zł (do 30 dni)
- WONGA - 750 zł (do 60 dni) - koszt 10 zł
- KYZOO - 500 zł (do 30 dni)
- KREDITO24 - 2000 zł (do 7 dni)
Napisany 10 wrzesień 2014 - 11:02
wszystko zależy gdzie bierzesz kredyt czy pożyczkę, w niektórych miejscach chcą dużo dokumentów chcą, w innych mniej – zalezy od polityki. ja dostałem pożyczkę w fin up, i nie zgodze z tym co ktoś wyżej napisał, że tylko te firmy, który są reklamowane w TV są dobre. Bo to różnie bywa Wiesz, ja jestem zdania że czasem firmy które się nie reklamują są lepsze i bardziej efektywne, bo zdobywają nowych klientów dzięki poleceniom, a nie reklamie.
|