Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Konsolidacja kart kredytowych

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 LesnyCzłek

LesnyCzłek

Nowy użytkownik

• 2 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 21 października 2014 - 07:28

Mam dobre dochody, dobrą historię w BIK, ogólnie rzecz biorąc dla banków jestem bardzo dobrym klientem:). Mam obecnie 3 karty kredytowe i kilka dni temu jeden z banków zaproponował mi abym spłacił te wszystkie karty za pośrednictwem ich karty kredytowej. Według pracownika banku, będzie mi się to opłacało, ale wiadomo, że on powie wszystko byle by zdobył klienta. Chciałem się więc dowiedzieć od niezależnych osób, czy lepiej mieć więcej kart z mniejszym limitem, czy jedną kartę z wysokim limitem?

#2 seltam17

seltam17

Nowy użytkownik

• 1 postów

Normalna

Napisany 21 października 2014 - 08:01

To zależy jakie warunki Ci zaproponowali na tą jedną kartę. Jeśli bardziej Ci się opłaca 1 karta niż 3, to czemu nie.

#3 pomocwkredycie

pomocwkredycie

Ekspert

• 856 postów
  • LokalizacjaKraków

Reputacja: 11
Dobra

Napisany 22 października 2014 - 08:01

Mam dobre dochody, dobrą historię w BIK, ogólnie rzecz biorąc dla banków jestem bardzo dobrym klientem:). Mam obecnie 3 karty kredytowe i kilka dni temu jeden z banków zaproponował mi abym spłacił te wszystkie karty za pośrednictwem ich karty kredytowej. Według pracownika banku, będzie mi się to opłacało, ale wiadomo, że on powie wszystko byle by zdobył klienta. Chciałem się więc dowiedzieć od niezależnych osób, czy lepiej mieć więcej kart z mniejszym limitem, czy jedną kartę z wysokim limitem?

Lepiej mieć jedną kartę z dużym limitem a co najważniejsze warunki tego zadłużenia będą pewnie na poziomie 12% max a nie jak masz dotychczas na poziomie 24% RRSO. Napisz jaki to bank, czy to będzie City Handlowy?.

Z poważaniem

Grzegorz Klimczak

Doradca Finansowy.

Kontakt w Profilu

#4 LesnyCzłek

LesnyCzłek

Nowy użytkownik

• 2 postów

Normalna

Napisany 22 października 2014 - 18:53

Chodzi o Getin Bank.

#5 Jolanta5678

Jolanta5678

Nowy użytkownik

• 3 postów

Normalna

Napisany 06 listopada 2014 - 09:52

Mój wujek miał podobny przypadek, z tym że dostał taką ofertę od innego banku. Poleciłam mu żeby skorzystał z usług doradców z Geminipolska z Krk, którzy dobrali mi kredyt. No i okazało się że wujek może dostać wyższy limit w innym banku. Także wujeczek był zadowolony. ;)

#6 pomocwkredycie

pomocwkredycie

Ekspert

• 856 postów
  • LokalizacjaKraków

Reputacja: 11
Dobra

Napisany 11 listopada 2014 - 07:36

Mój wujek miał podobny przypadek, z tym że dostał taką ofertę od innego banku. Poleciłam mu żeby skorzystał z usług doradców z Geminipolska z Krk, którzy dobrali mi kredyt. No i okazało się że wujek może dostać wyższy limit w innym banku. Także wujeczek był zadowolony. ;)

Większość banków ma w swojej ofercie podwyższenie limitu jeśli przenosimy kartę do innego banku. Może to być, City Handlowy, Raiffeisen Polbank, BZWBK i wiele innych.

Z poważaniem

Grzegorz Klimczak

Doradca Finansowy.

Kontakt w Profilu