Cześć. Czy można skonsolidować debet na rachunku osobistym? Kredyt konsolidacyjny nie będę brać w tym samym banku, w którym mam konto. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.

Czy można skonsolidować debet?
Napisany 29 października 2014 - 11:28
Napisany 29 października 2014 - 12:53
A czy nie prościej byłoby wziąc po prostu kredyt gotówkowy i spłacić ten debet samemu?
Pozdrawiam
krytlewski
Napisany 16 listopada 2014 - 15:36
Oj, to ile ty masz tego debetu? Podobno banki niechętnie konsolidują zarówno debety, jak i karty kredytowe. Odchodzą od tego. O ile karty kredytowe wg mnie mogłyby być konsolidowane to debety niekoniecznie. Jeśli mamy z tym problem- wziąć kredyt, pożyczkę, spłacić i debet albo zlikwidować albo zmniejszyć.
Napisany 16 listopada 2014 - 17:38
Banki skoki konsolidują i debety, karty i limity. Nie ma z tym problemów, nie wiem skąd macie takie informacje
Ogarnij swoje finanse! Konsolidacja chwilówek/Kredyty dla Firm/Poprawa BIK
►Konsolidacja chwilówek - Kliknij po bezpłatną analizę.
Artur Sarnecki
kontakt@finansepoludzku.pl
tel. 797443483
Napisany 19 listopada 2014 - 17:29
Oj, to ile ty masz tego debetu? Podobno banki niechętnie konsolidują zarówno debety, jak i karty kredytowe. Odchodzą od tego. O ile karty kredytowe wg mnie mogłyby być konsolidowane to debety niekoniecznie. Jeśli mamy z tym problem- wziąć kredyt, pożyczkę, spłacić i debet albo zlikwidować albo zmniejszyć.
Jeśli nie jesteś czegoś pewien to nic lepiej nie pisz w danym temacie. Każdy produkt możesz z konsolidować oprócz kredytów firmowych.
Z poważaniem
Grzegorz Klimczak
Doradca Finansowy.
Kontakt w Profilu
Napisany 06 grudnia 2014 - 19:05
oczywiście, że da się konsolidować limity jednak nie w kazdym banku. Sytuacja podobna jak przy zamykaniu kart kredytowych bo trwa to dłuższy czas.
www.kredyt-portal.pl - Poradnik Finansowy
http://pozyczkasa.pl - Najlepsze Pożyczki Online
Napisany 11 grudnia 2014 - 16:21
Witam
Współpracuję z wieloma bankami i nie ma z tym problemów. Czy to kredyty,debety czy też inne produkty bankowe. W tamtym tygodniu uruchamiałam kredyt , gdzie klientka miała 10 zobowiązań , różnych i wszytskie zostały włączone do konsolidacji. Różnica przy produktach do konsolidacji to zaledwie dokumenty jakie trzeba dostarczyć. Jeśli jest Pan/i zainteresowana moge przesłać wstępne propozycje wygenerowane przez system.
Pozdrawiam
|