Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Gdzie łatwo o kredyt konsolidacyjny?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
20 odpowiedzi na ten temat

#1 Afranky

Afranky

Aktywny użytkownik

• 27 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 11 listopada 2014 - 22:42

W którym banku najłatwiej jest wziąć obecnie kredyt konsolidacyjny? Kiedyś słyszałem, że w miarę tolerancyjny na historię kredytową był Getin Bank, ale nie wiem czy jest tak dalej. Gdzie łatwo dostać kredyt konsolidacyjny?

#2 ArturKredyty

ArturKredyty

Ekspert

• 489 postów

Reputacja: 2
Normalna

Napisany 12 listopada 2014 - 12:45

to zależy od tego o jaką sytuację pytasz, z jakim BIK, dochodami itp

Szukasz Kredytu? Napisz lub zadzwoń:

Artur Sarnecki

kontakt@finansepoludzku.pl

Blog Finansowy doradcy kredytowego  - Finanse po ludzku
►Jak poprawić swoją wiarygodność w bankach? Bezpłatny kurs/poradnik

Spłata chwilówek/poprawa BIK/kredyty dla firm

#3 krytlewski

krytlewski

Doświadczony użytkownik

• 99 postów
  • LokalizacjaCała Polska

Reputacja: 1
Normalna

Napisany 12 listopada 2014 - 14:45

Musiałbyś podać więcej informacji bo niestety na razie to jest wróżenie z fusów.

Tzn. Jak wygląda BIK? Jaki jest dochód? To na początek wystarczy.

Pozdrawiam

krytlewski

Bezpłatna pomoc w kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych, firmowych.
W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu
lamipol@yahoo.pl

#4 ca18roline

ca18roline

Aktywny użytkownik

• 27 postów

Normalna

Napisany 12 listopada 2014 - 21:16

Ja również słyszałam, że podobno w Getin Banku są o wiele większe szanse na otrzymanie kredytu konsolidacyjnego z nieco gorszym BIKiem. Oczywiście nie oznacza to, że możesz mieć nie wiadomo jak złą historię, bo z taką nawet Getin Bank nie da Ci kredytu. Z niewielkimi opóźnieniami oczywiście szanse masz.

#5 pomocwkredycie

pomocwkredycie

Ekspert

• 856 postów
  • LokalizacjaKraków

Reputacja: 11
Dobra

Napisany 12 listopada 2014 - 23:36

W którym banku najłatwiej jest wziąć obecnie kredyt konsolidacyjny? Kiedyś słyszałem, że w miarę tolerancyjny na historię kredytową był Getin Bank, ale nie wiem czy jest tak dalej. Gdzie łatwo dostać kredyt konsolidacyjny?

Wszystko zależy od tego jak wygląda twoja historia kredytowa.

Z poważaniem
Grzegorz Klimczak
Doradca Finansowy

Kontakt w Profilu.

#6 ArturKredyty

ArturKredyty

Ekspert

• 489 postów

Normalna

Napisany 21 listopada 2014 - 09:45

Ja również słyszałam, że podobno w Getin Banku są o wiele większe szanse na otrzymanie kredytu konsolidacyjnego z nieco gorszym BIKiem. Oczywiście nie oznacza to, że możesz mieć nie wiadomo jak złą historię, bo z taką nawet Getin Bank nie da Ci kredytu. Z niewielkimi opóźnieniami oczywiście szanse masz.

W Getin Banku wg. mnie raczej ciężęj o  taki kredyt z gorszym BIK - bo tam na początku jest system który może od razu gorszego klienta wywalić

Artur Sarnecki

#7 JoannaP9

JoannaP9

Nowy użytkownik

• 6 postów

Normalna

Napisany 22 listopada 2014 - 21:03

Witam,
Potrzebuję kredytu konsolidacyjnego i chciałabym abyście mi doradzili do jakiego banku najlepiej jest się zgłosić i gdzie w ogóle mam jakieś szanse..
W skrócie przedstawię swoją sytuacje.. Więc tak: Mam 20 lat, obecnie posiadam kredyt w swoim banku PKO BP w kwocie 8000 zł - do spłaty było ponad 10 000 zł ( wiadomo od głównej sumy kredytu odjęli ubezpieczenie w wysokości 1500 zł ). Na chwilę obecną mam spłacone 3 raty ( wysokość raty to nie całe 230 zł ) niestety dwie ostatnie raty były spłacone z opóźnieniem do ok. 15 dni, ponieważ termin spłaty raty wypada 26 dnia każdego miesiąca, a 10-tego rata jest ściągana automatycznie z konta w momencie, gdy na konto wpłyną środki.. Więc w wektorach płatności widać opóźnienia.. Dodatkowo posiadam jeszcze pożyczkę w Providencie, gdzie raty płacone są co tydzień w wysokości 65 zł, czyli na miesiąc wychodzi 260 zł. Wynagrodzenie otrzymuję z tytułu renty rodzinnej w wysokości 728 zł, dodatkowo pracuje, ale wynagrodzenie na chwilę obecną jest niskie, ponieważ nie dawno musiałam zmienić pracę i do grudnia mam umowę o dzieło, czyli moja podstawa wynagrodzenia wynosi 250 zł plus prowizja ze sprzedaży.. 
Więc tak jak pisałam na początku chciałabym się dowiedzieć, czy miałabym jakąś szansę na otrzymanie kredytu konsolidacyjnego ( konsolidacja plus dodatkowe pieniążki dla mnie ) w jakimś banku i do jakiego banku najlepiej się zgłosić?. Podkreślam, że nie jestem w stanie dać żadnego zabezpieczenia, bo słyszałam że właśnie w niektórych bankach tego wymagają.. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. 

#8 krytlewski

krytlewski

Doświadczony użytkownik

• 99 postów
  • LokalizacjaCała Polska

Normalna

Napisany 23 listopada 2014 - 11:59

Witam,
Potrzebuję kredytu konsolidacyjnego i chciałabym abyście mi doradzili do jakiego banku najlepiej jest się zgłosić i gdzie w ogóle mam jakieś szanse..
W skrócie przedstawię swoją sytuacje.. Więc tak: Mam 20 lat, obecnie posiadam kredyt w swoim banku PKO BP w kwocie 8000 zł - do spłaty było ponad 10 000 zł ( wiadomo od głównej sumy kredytu odjęli ubezpieczenie w wysokości 1500 zł ). Na chwilę obecną mam spłacone 3 raty ( wysokość raty to nie całe 230 zł ) niestety dwie ostatnie raty były spłacone z opóźnieniem do ok. 15 dni, ponieważ termin spłaty raty wypada 26 dnia każdego miesiąca, a 10-tego rata jest ściągana automatycznie z konta w momencie, gdy na konto wpłyną środki.. Więc w wektorach płatności widać opóźnienia.. Dodatkowo posiadam jeszcze pożyczkę w Providencie, gdzie raty płacone są co tydzień w wysokości 65 zł, czyli na miesiąc wychodzi 260 zł. Wynagrodzenie otrzymuję z tytułu renty rodzinnej w wysokości 728 zł, dodatkowo pracuje, ale wynagrodzenie na chwilę obecną jest niskie, ponieważ nie dawno musiałam zmienić pracę i do grudnia mam umowę o dzieło, czyli moja podstawa wynagrodzenia wynosi 250 zł plus prowizja ze sprzedaży.. 
Więc tak jak pisałam na początku chciałabym się dowiedzieć, czy miałabym jakąś szansę na otrzymanie kredytu konsolidacyjnego ( konsolidacja plus dodatkowe pieniążki dla mnie ) w jakimś banku i do jakiego banku najlepiej się zgłosić?. Podkreślam, że nie jestem w stanie dać żadnego zabezpieczenia, bo słyszałam że właśnie w niektórych bankach tego wymagają.. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. 

Witam,

Jeżeli już przy pierwszych ratach są opóźnienia plus tak młody wiek to raczej nie ma szans na kredyt w banku. Chyba, że posiada Pani jakiegoś współkredytobiorcę ? 

Pozdrawiam

Krytlewski

lamipol@yahoo.pl

#9 JoannaP9

JoannaP9

Nowy użytkownik

• 6 postów

Normalna

Napisany 23 listopada 2014 - 12:43

Nie, nie posiadam nikogo takiego. Opóźnienie spowodowane były chwilowym brakiem pracy, ale tak jak napisałam wcześniej teraz pracuję, lecz jest to na chwilę obecną umowa o dzieło. Dopiero w styczniu dostanę umowę o pracę.. a zgłosiłam się na forum, ponieważ wiem że sytuacja nie jest za ciekawa. Dodatkowo wiadomo, że Banki nie przepadają za umową o dzieło czy zlecenie plus moje zarobki, które nie są zbyt wysokie.. Wiem, że będzie ciężko, ale mam nadzieję że może ktoś będzie w stanie mi coś doradzić..

Z góry dziękuję

#10 krytlewski

krytlewski

Doświadczony użytkownik

• 99 postów
  • LokalizacjaCała Polska

Normalna

Napisany 23 listopada 2014 - 13:54

Niestety wytłumaczenie, że były chwilowe braki pracy itd. Analityk wrzuci w system i BIK od razu Panią dyskwalifikuje nie wspominając tutaj już o braku zdolności kredytowej.  Ale życzę powodzenia :)

Pozdrawiam

krytlewski 

lamipol@yahoo.pl

#11 sheldon

sheldon

Aktywny użytkownik

• 12 postów

Normalna

Napisany 26 listopada 2014 - 21:01

Jak jesteś czysty w BIK i masz zdolność kredytową to łatwo o konsolidację. Warto brać w tym banku w którym się ma kredyty. Zawsze też można skorzystać z pośrednictwa finansowego które w naszym kraju staje się coraz bardziej popularne.

#12 pomocwkredycie

pomocwkredycie

Ekspert

• 856 postów
  • LokalizacjaKraków

Reputacja: 11
Dobra

Napisany 27 listopada 2014 - 23:14

Witam,

Jeśli mam być brutalny, nigdzie nie otrzymasz kredytu przy tak niskich zarobkach jak również umowie która aby miała sens w banku musi być minimum 12 miesięcy.

Z poważaniem

Grzegorz Klimczak

Doradca Finansowy.

Kontakt w Profilu

#13 basia95

basia95

Nowy użytkownik

• 5 postów

Normalna

Napisany 23 czerwca 2016 - 09:06

Jak juz wczesniej wspomnialam, korzystalam z tej oferty

[USUNIĘTE - REKLAMA]

Na kredyt konsolidacyjny. Można się dogadać, spłaty terminowo i na uczciwych warunkach.

:-)

#14 Lewy111

Lewy111

Nowy użytkownik

• 2 postów

Normalna

Napisany 05 lipca 2016 - 18:34

Według mnie warto sprawdzić ofertę kilku banków bądź instytucji i wybrać najlepsza.

#15 doradztwo - ania

doradztwo - ania

Nowy użytkownik

• 6 postów

Normalna

Napisany 29 lipca 2016 - 20:20

Witam,

w Getin banku napewno niestety nic nie dostaniesz,

napisz do mnie postaram się jakoś pomóc

#16 Kasia73

Kasia73

Zasłużony użytkownik

• 169 postów

Reputacja: 3
Normalna

Napisany 20 sierpnia 2016 - 12:51

Wszędzie jest łatwo, w każdym banku, o ile masz odpowiednią zdolność i wiarygodność kredytową.

Porównanie kredytów, pożyczek bankowych i pozabankowych: Oferta Banków. Najnowsze propozycje banków i firm pożyczkowych.

#17 Olek1992

Olek1992

Nowy użytkownik

• 2 postów

Normalna

Napisany 04 lipca 2019 - 04:31

Oferuję kredyt konsolidacyjny dla osób z trudna historią kredytową oraz problemami w bazach. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam do kontaktu. Mój numer telefonu to 668 810 547 

#18 ArturKredyty

ArturKredyty

Ekspert

• 489 postów

Normalna

Napisany 08 lipca 2019 - 13:31

Co oznacza trudna historia?

Artur Sarnecki

#19 Devil93

Devil93

Nowy użytkownik

• 7 postów

Normalna

Napisany 19 lutego 2020 - 11:09

Dokładnie to nie wiem, jak to jest z ofertami tego rodzaju, ale też myślę o kredycie konsolidacyjnym, z tym, że nie sama podejmę się podpisania takiej umowy, a poproszę o pomoc doradcę. U nas, w Białymstoku, wiele osób ceni tego pana, dlatego chyba ja się też do niego zgłoszę. W końcu doradca takowy wie najlepiej, co się opłaca, a co nie, prawda? 

Edytowany przez mentalny, 22 czerwca 2020 - 17:46 .

#20 Devil93

Devil93

Nowy użytkownik

• 7 postów

Normalna

Napisany 19 lutego 2020 - 11:12

Oferuję kredyt konsolidacyjny dla osób z trudna historią kredytową oraz problemami w bazach. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam do kontaktu. Mój numer telefonu to 668 810 547 

Ciekawe/ 

Edytowany przez Devil93, 19 lutego 2020 - 11:12 .

#21 pawlo049

pawlo049

Nowy użytkownik

• 1 postów

Normalna

Napisany 09 marca 2020 - 09:12

Witam. Jestem zadlużony w pożyczkach typu vivus itp. Na kwotę łączną 7500zl . Mam 23 lata pracuje 2 lata mięsieczny dochód to 2200 zł . Czy nie wiecie może czy w jakimś banku dałoby radę rozłożyć ta kwotę na raty albo jakaś inna opcja. Bardzo proszę o pomoc.