Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Kredyt hipoteczny w Banku Pocztowym - opinie, informacje

kredyt hipoteczny bank pocztowy bank pocztowy opinie bank pocztowy forum kredyt

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 mentalny

mentalny
  • LokalizacjaKraków

Reputacja: 18
Dobra

Napisany 19 lipca 2013 - 11:22

Nazwa Banku: Bank Pocztowy

Nazwa kredytu: Kredyt mieszkaniowy

Waluta: PLN

Okres kredytowania: 40 lat

Cel kredytu: zakup nieruchomości, budowa domu jednorodzinnego, remont nieruchomości

pocztowy.gif

Kredyt mieszkaniowy w Banku Pocztowym, to duża dostępność oraz łatwość spłat miesięcznych rat. Albowiem zarówno złożenie wniosku, jak i spłata zadłużenia, może odbywać się na każdej Poczcie. Dzięki pieniądzom z kredytu, możemy sfinansować do 100% wartości inwestycji, a następnie spłacać zadłużenie przez 40 lat. Kredyt udzielany jest w PLN. Bank nie pobiera opłat za wcześniejszą spłatę zadłużenia. Kredytobiorca może skorzystać z „wakacji kredytowych”, trwających do 36 miesięcy.

wniosek.png

Skorzystaliście z oferty kredytu hipotecznego w Banku Pocztowym? - Czekamy na Wasze opinie!

#2 yamakaszi25

yamakaszi25

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 03 września 2013 - 15:00

bank pocztowy mówią o nim że to bank dla osób starszych i ze wsi, ale tak szczerze mówiąc mam tam konto i nie narzekam. Gotówka dostępona wszędzie bez prowizji nawet na najmniejszej poczcie, a co do kredytu hipotecznego to nie potrzebuje aż takiego do 40 lat, rozważam 150tyś na 15 lat i myśle o banku pocztowym całkuem poważnie

#3 blogesss

blogesss

Aktywny użytkownik

• 15 postów

Normalna

Napisany 21 września 2013 - 10:35

ja chciałem wziąć kredyty w banku pocztowym ale sprawdzili BiK i w komputerze, i nici z tego.

#4 moneymaker

moneymaker

Zasłużony użytkownik

• 143 postów

Normalna

Napisany 25 grudnia 2013 - 09:14

Niestety BIK jest jedną z największych przeszkód lub u niektórych osób - automatycznym kluczem umożliwiającym uzyskanie kredytu hipotecznego. O swoją zdolność kredytową trzeba bardzo dbać już nawet na kilka lat przed podjęciem decyzji o zaciągnięciu tak dużej zapomogi finansowej. Obecnie sam jestem na etapie planowania rodziny i przyznać muszę, że spłacam wszystkie możliwe zadłużenia w terminie aby móc otrzymać taką (lub podobną) ofertę kredytowania.