Czy jakiś bank udziela pożyczek firmom, ale bez konieczności donoszenia tysiąca dokumentów i poświęcania wiele czasu i energii na załatwiania wszelkich formalności? Przy takich kredytach jak są teraz wszystkiego się odechciewa. Może gdzieś jest łatwiej, hm?
Witamy na forum kredytowym SOSKredyt.pl - Informacje i opinie o pożyczkach oraz kredytach, porady finansowe, oddłużanie

- zadać nurtujące go pytanie dotyczące pożyczek czy kredytów,
- sprawdzić który bank czy też firma finansowa ma obecnie najlepszą ofertę,
- dowiedzieć się o szczegółach dotyczących kredytów i pożyczek,
- rozmawiać z innymi użytkownikami forum na tematy finansowe i nie tylko,
- oceniać produkty finansowe, z których korzystał lub korzysta,
- nawiązywać kontakt z ekspertami finansowymi.

Są gdzieś proste pożyczki?
Napisany 18 lipiec 2016 - 21:22
Napisany 19 lipiec 2016 - 08:51
Oczywiście , że są tylko trzeba odpowiednio poszukać albo poprosić kogoś o radę. My dostaliśmy cynk od kuzynki i wzięliśmy szybką i tania pożyczkę w platforma finansowa.pl Było na prawdę prosto bo na tym Ci zależy.
Napisany 19 lipiec 2016 - 09:21
Autor pyta o konkretny bank a Ty mu polecasz w marnej szeptance porównywarkę.
Dropshipping z Chin. Gotowy, automatyczny sklep.Kupujesz skrypt i sprzedajesz.
Chcesz zarabiać na dropshippingu z Chin?
Napisany 19 lipiec 2016 - 21:32
Podobno kilka banków mają w ofercie szybkie pożyczki dla przedsiębiorców i nie wymagają zaświadczeń z ZUSu czy US, a także bez dokumentów finansowych. Do tego takie pożyczki można otrzymać przez internet. Taki kredyt na pewno otrzymasz w Idea Banku, które według mnie jest świetny, jeżeli chodzi o obsługiwanie firm. O taki kredyt można również wnioskować w ING Bank Śląski, a to dzięki platformie ING Direct Busieness Credit.
Napisany 26 lipiec 2016 - 21:30
Są takie kredyty? Sądziłam, że firmy są zawsze prześwietlane z każdej strony zanim udzieli się im kredytu. Widocznie się myliłam. Dobrze wiedzieć. Ale jakiego rodzaju są to "proste " pożyczki? są to kredyty obrotowe czy zwykłe kredyty?
Napisany 29 maj 2017 - 11:56
Oczywiście że są. Mogę pomóc w uzyskaniu takiego finansowania.
Tel.: 662 670 210
Napisany 05 luty 2018 - 22:40
Napisany 28 luty 2019 - 13:10
A w czym pozyczki są skomplikowane? Do osoby powyżej.. to jest wątek o pożyczkę dla firm, a nie pożyczke dla zwykłej osoby. Wracają do pożyczek dla osób, które są w KRD czy BIK to wiem, ze są takie firmy, które udzielają takich pożyczek tym osobom, wspierając ich biznes i taką firmą jest np Smartvest. Są to pożyczki pod zastaw nieruchomości o ile pamiętam
Napisany 09 październik 2020 - 11:06
Cześć. Zależy mi na szybkiej pożyczce pozabankowej, w sensie hipotecznej. Do banku mi się iśc nie chce, bo porażka jak mam długo czekać. I fajnie by było jakby cenowo też fajnie wychodziła ta pożyczka. Zalezy mi na uzyskaniu dodatkowych środków dla mnie jako przedsiębiorcy. Prowadzę działalność od 1,5 roku.
Napisany 29 październik 2020 - 10:44
zależy jakie kwoty potrzebujesz. Powyżej 20 tys będzie oferowane raczej tylko pod zabezpieczenie na hipotekę.
Jest kilka firm.
Gotówkowe firmowe zazwyczaj wymagają poręczenia przez osobę z dochodem z tyt. um o pracę/emerytury jak w Fundusz korona.
Większość firm nawet nie ma w ofercie pożyczki gotówkowej firmowej. Wyjątki jedynie potwierdzają regułę.
Powodzenia!
|