Witam, jaka jest Wasza opinia na temat chwilówek? Według mnie taka pożyczka do dobra opcja na dostanie szybkich pieniędzy oraz wygodną spłatę. Ja np skorzystałam z usług Extrapotfela i z łatwością spłaciłam leczenie mojej mamy w szpitalu
Chwilówka?
Napisany 04 sierpnia 2016 - 08:11
Napisany 04 sierpnia 2016 - 08:41
Chwilówka jest dobra jeśli potrzebujemy szybko niedużą sumę pieniędzy i wiemy że będziemy mogli ją spłacić w terminie.
Dropshipping z Chin. Gotowy, automatyczny sklep.Kupujesz skrypt i sprzedajesz.
Chcesz zarabiać na dropshippingu z Chin?
Napisany 10 sierpnia 2016 - 21:59
miałem kiedyś styczność z pożyczką w Wonga. Spłaciłem. Kosztów wielkich nie było.
Napisany 12 sierpnia 2016 - 11:23
Niedawno natrafiłam na serwis SPAM. Jest to świetne narzędzie do wyszukania najbliższego punktu pożyczkowego, oferującego interesującą nas pożyczkę. Na stronie znajdują się tylko sprawdzeni i rzetelni kredytodawcy, dlatego coraz więcej osób chwali sobie tą stronę. A wszystkie formalności załatwia się bardzo szybko.
Ubiegać się o pożyczkę może każdy kto ukończył 18 lat, a oferowany kwoty zaczynają się od 2000 złotych nawet do 150 tys! I to na różnych, umówionych wcześniej warunkach. Bardzo polecam: SPAM
Napisany 20 sierpnia 2016 - 12:58
Chwilówka owszem. Jeżeli: 1) Jest to niewielka pożyczka; 2) Możemy ją spłacić w terminie, 3) RRSO = 0%.
Porównanie kredytów, pożyczek bankowych i pozabankowych: Oferta Banków. Najnowsze propozycje banków i firm pożyczkowych.
Napisany 29 sierpnia 2016 - 20:26
Witam! Jako przedstawiciel wonga.com pragnę zachęcić wszystkich zainteresowanych pożyczką do zapoznania się z naszą ofertą. Pożyczając w wonga.com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej wonga.com. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na wonga.pl/live_chat?utm_source=soskredyt.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomasz | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Napisany 10 września 2016 - 09:48
Witam, jaka jest Wasza opinia na temat chwilówek? Według mnie taka pożyczka do dobra opcja na dostanie szybkich pieniędzy oraz wygodną spłatę. Ja np skorzystałam z usług xxx
1 post i koniec. Nie włączysz się dalszej dyskusji?
Porównanie kredytów, pożyczek bankowych i pozabankowych: Oferta Banków. Najnowsze propozycje banków i firm pożyczkowych.
Napisany 10 kwietnia 2017 - 09:04
.Jeżeli potrzebujecie szybkich pieniędzy to jak najbardziej należy udać się do chwilówek. Można otrzymać gotówkę nawet w parę minut. Jednak polecam dokładnie zapoznać się z wszystkimi ofertami i przeanalizować każdy ich punkt, żeby nie nadziać się na jakieś niespodziewane koszta.
Edytowany przez Marcin, 22 sierpnia 2017 - 19:29 .
- PozyczkaBez.pl lubi to
Napisany 10 maja 2017 - 12:07
chwilówki są konieczne w nagłych wypadkach ale warto się zasanowić która firma jest najkorzystniejsza .
- PozyczkaBez.pl lubi to
Napisany 22 sierpnia 2017 - 18:37
Jak dla mnie najbardziej korzystna okazała się ta z MoneyMan. Nie robili problemów i mogę dogadać się co do spłat. Wiadomo trzeba wszystko czytać trzy razy, ale też wszystko jest dla ludzi
Napisany 23 sierpnia 2017 - 17:17
Rozumiem, że sa w życiu takie sytuacje, że nie ma wyjścia, a jeszcze jak człowiek bierze chwilowkę w stresie, to może tak dokładnie się nie zagłębi, ale ja bym BARDZO dokładnie przeczytała wszystko przed podpisaniem umowy o taką chwilówkę. Znam historie osób, co potem odsetki im rosły w zastraszjącym tempie i bardzo żałowali, że wzięli chwliówkę.
Napisany 27 sierpnia 2017 - 10:43
Każdą umowę którą podpisujemy trzeba dokładnie przeczytać i dotyczy to nie tylko chwilówek.
Dropshipping z Chin. Gotowy, automatyczny sklep.Kupujesz skrypt i sprzedajesz.
Chcesz zarabiać na dropshippingu z Chin?
Napisany 30 sierpnia 2017 - 12:29
Na swoim przykłądzie powiem, że chwilówka jest dobra jeżeli jesteśmy pewni, że pieniądze będziemy mieli by dług spłacić. Ja też tak mślałem, ale się pochraniło wszystko i teraz chwilówki w Vivus nie mogę spłacić.
Napisany 21 września 2017 - 16:51
Każdą umowę którą podpisujemy trzeba dokładnie przeczytać i dotyczy to nie tylko chwilówek.
Oczywiście, że każdą, ale w tym wątku było pytanie o chwliówki, dlatego napisałam o chwilówkach
Napisany 23 października 2017 - 15:14
Osobiście każdemu odradzam chwilówki. WSZELKIEJ MAŚCI. Procent w skali roku śmiesznie wysoki, niekrozystne opłaty dodatkowe, nie chcę tutaj podawać konkretnych firm, ale podjerzewam, że tyczy się to większości branży
Napisany 13 listopada 2017 - 22:59
do chwilówek podchodzę bardzo sceptycznie
Napisany 02 grudnia 2017 - 12:36
Dowiedzialem sie ze bedzie coraz gorzej z tym wiec nie polecam
Napisany 23 listopada 2023 - 09:01
Oj, lepiej się nie bawić w takie pożyczki...
|