Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Kto oferuje kredyt konsolidacyjny bez BIK dla zadłużonych

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
9 odpowiedzi na ten temat

#1 Kazek1979

Kazek1979

Nowy użytkownik

• 4 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 26 września 2016 - 06:40

Moja sytuacja finansowa wygląda bardzo źle. To znaczy zarabiam w miarę nieźle, ale trochę zaszalałem z kredytami i teram mam problem by je spłacać. Robie to ze sporym opóźnieniem, więc i mój BIK nie jest za ciekawy. Szukam banku lub instytucji, która pożyczy mi pieniądze na spałatę tych zadłużeń, ale bez sprawdzania bazy BIK, bo jak pisałem, jest on kiepski. Jako zabezpieczenie mogę zaproponować dom, o wartości około 300 000 zł. Moje zadłużenie obecnie to około 90 000 zł w bankach, parabankach i u osób prywatnych. 

#2 novacash.eu

novacash.eu

Ekspert

• 992 postów

Reputacja: 9
Normalna

Napisany 26 września 2016 - 08:44

Jest sporo firm które udzielają pożyczek pod zastaw nieruchomości.

#3 Kasia73

Kasia73

Reputacja: 3
Normalna

Napisany 26 września 2016 - 13:27

trochę zaszalałem z kredytami

No comments

Porównanie kredytów, pożyczek bankowych i pozabankowych: Oferta Banków. Najnowsze propozycje banków i firm pożyczkowych.

#4 Kazek1979

Kazek1979

Nowy użytkownik

• 4 postów

Normalna

Napisany 26 września 2016 - 20:42

Novacasch - czy mógłbyś podać jakieś konkretne firmy?

Kasia73 - jeżeli nie pomagasz, to po co się wypowiadasz na forum? Tylko po to, by nabić sobie postów i by bardziej reklamować swoją stronę? Przeczytałem kilka Twoich wpisów i widzę, że większość jest taka "małopomocna". WIęc proszę cię, jeżeli masz tak sie zachowywać odzywać, to nie w moich tematach. 

#5 novacash.eu

novacash.eu

Ekspert

• 992 postów

Reputacja: 9
Normalna

Napisany 27 września 2016 - 09:28

Np. Fundusz Korona. Jest ich o wiele więcej ale tą znam i wiem na 100% że firma rzetelna.

#6 Kazek1979

Kazek1979

Normalna

Napisany 27 września 2016 - 11:30

Novacash - dzięki. Taką pomoc to ja rozumiem :D

#7 Kasia73

Kasia73

Zasłużony użytkownik

• 169 postów

Reputacja: 3
Normalna

Napisany 28 września 2016 - 07:17

jeżeli nie pomagasz, to po co się wypowiadasz na forum? Przeczytałem kilka Twoich wpisów i widzę, że większość jest taka "małopomocna". WIęc proszę cię, jeżeli masz tak sie zachowywać odzywać, to nie w moich tematach. 

Bardzo przepraszam, że się tak zachowuję, ale będę się odzywać w twoich tematach. Taka jest idea forum dyskusyjnego... Ewentualnie możesz napisać do administratora, żeby mnie "zbanował", za to, że jestem "małopomocna".

Porównanie kredytów, pożyczek bankowych i pozabankowych: Oferta Banków. Najnowsze propozycje banków i firm pożyczkowych.

#8 Kazek1979

Kazek1979

Nowy użytkownik

• 4 postów

Normalna

Napisany 28 września 2016 - 08:55

Widzisz tutaj wychodzi Twoja kultura osobista, wychowanie itp. A tego już niestety nie da się zmienić. 

#9 Marcin

Marcin

Moderator

• 264 postów

Reputacja: 6
Normalna

Napisany 28 września 2016 - 09:41

Prosimy woje prywatne opinie wypowiadać na PW a nie na forum ogólnym. Dziękuje. 

#10 Posredniczka

Posredniczka

Aktywny użytkownik

• 29 postów

Normalna

Napisany 03 października 2016 - 09:41

Moja sytuacja finansowa wygląda bardzo źle. To znaczy zarabiam w miarę nieźle, ale trochę zaszalałem z kredytami i teram mam problem by je spłacać. Robie to ze sporym opóźnieniem, więc i mój BIK nie jest za ciekawy. Szukam banku lub instytucji, która pożyczy mi pieniądze na spałatę tych zadłużeń, ale bez sprawdzania bazy BIK, bo jak pisałem, jest on kiepski. Jako zabezpieczenie mogę zaproponować dom, o wartości około 300 000 zł. Moje zadłużenie obecnie to około 90 000 zł w bankach, parabankach i u osób prywatnych. 

A ile ma Pan tych opóźnień?