Jeśli mam od dwóch miesięcy zawieszoną działalnośc gospodarczą (a w tym roku miałam jakiś przychód, więc z papierów powinno mi coś tam tej zdolności wyjść), to mam szansę na kredyt, czy jak zawiesiłam, to nic z tego nie wyjdzie?
Witamy na forum kredytowym SOSKredyt.pl - Informacje i opinie o pożyczkach oraz kredytach, porady finansowe, oddłużanie

Witamy na SOSKredyt.pl – przyjaznym forum kredytowym. Jest to miejsce głównie poświęcone kredytom, pożyczkom i innym produktom finansowym. Zachęcamy wszystkich do zarejestrowania się na naszym forum bankowym. Płynie z tego wiele korzyści, a sam proces rejestracji jest łatwy i szybki - wymaga poświęcenia jedynie kilku chwil. W zamian za to, każdy pełnowartościowy użytkownik na naszym forum może:
- zadać nurtujące go pytanie dotyczące pożyczek czy kredytów,
- sprawdzić który bank czy też firma finansowa ma obecnie najlepszą ofertę,
- dowiedzieć się o szczegółach dotyczących kredytów i pożyczek,
- rozmawiać z innymi użytkownikami forum na tematy finansowe i nie tylko,
- oceniać produkty finansowe, z których korzystał lub korzysta,
- nawiązywać kontakt z ekspertami finansowymi.
Guest Message by DevFuse

Kredyt przy zawieszonej działalności gospodarczej
Rozpoczęte przez
wanda111
, wrz 18 2013 11:40
kredyt na działalność kredyt dla firm zawieszona działalność
Brak odpowiedzi na ten temat
Tematy otagowane przez słowa: kredyt na działalność, kredyt dla firm, zawieszona działalność
Kredyty →
Kredyty dla firm →
Kredyty indywidualne dla działalności gospodarczychRozpoczęte przez Kredyty Pożyczki , 09 cze 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Inne →
Reklamowisko →
Monument Fund pożyczka ratalna do 5 000 000 zł na 5 latRozpoczęte przez PozyczkaBez.pl , 01 cze 2017 ![]() |
|
![]()
|
||
Inne →
Kosz →
Multi inicjatywa - pozabankowe wsparcie finansowe dla FIRM bez BIK! Od 1 dnia!Rozpoczęte przez Multiinicjatywa , 05 wrz 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
Kredyty →
Kredyty dla firm →
Kredyt hipoteczny dla firmRozpoczęte przez iwona1950 , 27 maj 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
Kredyty →
Pomoc w uzyskaniu kredytu →
Kredyty-Pożyczki-Leasing dla FIRM. Expresowa decyzja!Rozpoczęte przez finansowanie.bankowe , 24 maj 2014 ![]() |
|
![]()
|