Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Kredyt dla nowej firmy

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
9 odpowiedzi na ten temat

#1 kryształowy

kryształowy

Nowy użytkownik

• 1 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 29 sierpnia 2017 - 07:55

Mam niezły plan na biznes (tak się mi przynajmniej wydaje), ale brakuje mi nico kasy, by go wprowadzić w życie. W którymbanku mogę szukać finansowego wsparcia, na rozpoczęcie mojej działalności?

#2 RobertJezykowski

RobertJezykowski

Aktywny użytkownik

• 40 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Normalna

Napisany 17 stycznia 2018 - 13:06

Może poczytajcie ten  bardzo interesujący artykuł na temat pożyczek firmowych i tego, na co zwracać uwagę, żeby najbardziej nam się opłacało. Ciekawe informacje także na temat kredytu odnawialnego dla firm w rachunku bieżącym. Interesująca opcja dla początkujących firm.

Zapraszam do mnie 

#3 say goodbay

say goodbay

Nowy użytkownik

• 9 postów

Normalna

Napisany 27 stycznia 2018 - 21:56

Różne masz banki,Może BGŻ BNP Paribas? Wiem,że oni chyba mieli dobre warunki. Nie wiem jeszcze jak Millenium i te wszystkie eurobanki itd, Najlepiej wejść w jakąś porównywarkę i wybrać sobie najkorzystniejsza dla Ciebie ofertę i tyle ;) I będzie dobrze ;) Potem też jest dobrze stworzyc sobie jakąś stronę www swojej firmy.Jakąś wizytówkę.Tylko jak się na tym nie zna to się nie ruszać wgl za to,tylko zlecić to jakiejś firmie,która zajmie się ty na prawdę profesjonalnie;) Ja osobiście mam doswiadczenie z ta agencją;) https://www.proformat.pl/strony-internetowe/

#4 Doradca KredytMarket

Doradca KredytMarket

Nowy użytkownik

• 7 postów

Normalna

Napisany 05 lutego 2018 - 22:23

Dzień dobry, rozwój działalności gospodarczej często idzie w parze z koniecznością skorzystania z zewnętrznych źródeł finansowania biznesu. Nie musi to jednak oznaczać wysokich kosztów związanych z uruchomieniem pożyczki. Oferowane przez nas kredyty dla firm są finansowane prosto od inwestorów, dlatego wszystko przebiega sprawnie i przy zachowaniu najwyższej jakości usług. Możliwa kwota uzyskania pożyczki w Kredyt Market to od 10 do 50 tys. zł, a oprocentowanie wynosi jedynie 9,5% w skali roku. Nie wymagamy zakupu żadnych produktów dodatkowych, ubezpieczeń ani konieczności otwierania konta bankowego. W celu zyskania szczegółowych informacji zapraszamy do naszego kalkulatora.

#5 bastion

bastion

Nowy użytkownik

• 7 postów

Normalna

Napisany 27 maja 2018 - 12:11

Nie jest tak łatwo dostać kredyt jak się wydaje, trzeba spełniać szereg warunków, działalność firmy nie może być ryzykowna itd. Dlatego dla osób które nie kwalifikują się do kredytu bankowego powstała forma finansowania oferowana przez Podlaski Fundusz Kapitałowy. Na stronie : http://inwestycjekapitalowe.com/zasady-wspolpracy/finansowanie-i-fundusze-dluzne/można doczytać szczegóły 

#6 ula102

ula102

Nowy użytkownik

• 6 postów

Normalna

Napisany 19 lipca 2018 - 11:49

witam serdecznie,

Jeśli Pytacie Państwo o kredyt zarówno gotówkowy, konsolidacyjny, dla firm, profesjonalistów, rolników, itp? To ten post jest dla was!

Nest Bank jest najlepszy pod kątem najlepszych kredytów, a dlaczego? Co nas tak wyróżnia?

**najdłuższy na rynku okres kredytowania do 144 miesięcy ( 12 lat)

** najniższa rata dostosowana do twojego budżetu

**minimum formalności, uproszczona procedura

**najwyższe kwoty

**na dowolny cel

**wniosek przez telefon, decyzja w 2 minuty , pieniądze na koncie wskazanym przez ciebie (nie musi to być konto Nest bank ) już w 24h - podpisanie dokumentów w oddziale lub wskazanym przez klienta miejscu na terenie Polski

**prowadzenie działalności już  od 12 miesięcy

**bez zabezpieczeń i poręczycieli

A teraz szczegóły:

*** kredyt gotówkowy do 550 tys zł

***limit w koncie do 250 tys zł

***kredyt dla rolnika do 350 tys zł

***kredyt dla profesjonalisty do 650 tys zł    ***** działalność już od 6 miesiąca

***kredyt dla przedsiębiorcy do 550 tys zł

***szybki kredyt na spłatę zaległości, na pilne sprawy do 50 tys zł.

Jeśli to właśnie ty potrzebujesz pieniędzy, aby ziścić swoje plany, nie czekaj: napisz  u.ewiak@allpartners.pl ; zadzwoń  727633313

Pamiętaj jesteśmy dla ciebie, a nie ty dla nas! Z nami rozwiniesz skrzydła, pozwól sobie pomóc,

Pozdrawiam i zyczę najlepszego dnia w życiu! może to właśnie ten dzień :)

ULA

#7 ArturKredyty

ArturKredyty

Ekspert

• 492 postów

Reputacja: 2
Normalna

Napisany 19 lipca 2018 - 13:04

Szkoda, że w nest nadal nie uczą doradców... :)

Post jest o kredytach na start, ostatni taki nest bank oferował kiedy był jeszcze biz bankiem,

witam serdecznie,

Jeśli Pytacie Państwo o kredyt zarówno gotówkowy, konsolidacyjny, dla firm, profesjonalistów, rolników, itp? To ten post jest dla was!

Nest Bank jest najlepszy pod kątem najlepszych kredytów, a dlaczego? Co nas tak wyróżnia?

**najdłuższy na rynku okres kredytowania do 144 miesięcy ( 12 lat)

** najniższa rata dostosowana do twojego budżetu

**minimum formalności, uproszczona procedura

**najwyższe kwoty

**na dowolny cel

**wniosek przez telefon, decyzja w 2 minuty , pieniądze na koncie wskazanym przez ciebie (nie musi to być konto Nest bank ) już w 24h - podpisanie dokumentów w oddziale lub wskazanym przez klienta miejscu na terenie Polski

**prowadzenie działalności już  od 12 miesięcy

**bez zabezpieczeń i poręczycieli

A teraz szczegóły:

*** kredyt gotówkowy do 550 tys zł

***limit w koncie do 250 tys zł

***kredyt dla rolnika do 350 tys zł

***kredyt dla profesjonalisty do 650 tys zł    ***** działalność już od 6 miesiąca

***kredyt dla przedsiębiorcy do 550 tys zł

***szybki kredyt na spłatę zaległości, na pilne sprawy do 50 tys zł.

Jeśli to właśnie ty potrzebujesz pieniędzy, aby ziścić swoje plany, nie czekaj: napisz  u.ewiak@allpartners.pl ; zadzwoń  727633313

Pamiętaj jesteśmy dla ciebie, a nie ty dla nas! Z nami rozwiniesz skrzydła, pozwól sobie pomóc,

Pozdrawiam i zyczę najlepszego dnia w życiu! może to właśnie ten dzień :)

ULA

Ogarnij swoje finanse! Konsolidacja chwilówek/Kredyty dla Firm/Poprawa BIK

►Konsolidacja chwilówek - Kliknij po bezpłatną analizę

Artur Sarnecki

kontakt@finansepoludzku.pl

tel. 797443483

#8 Magda29

Magda29

Nowy użytkownik

• 9 postów

Normalna

Napisany 28 lutego 2019 - 15:52

Zwróćcie się do firmy Smartvest. Udzielają pożyczek dla firm pod zastaw. Są to prywatne pożyczki więc formalności aż tyle nie ma. Czy to rozwój czy na start firmy - wierzą w przedsiębiorców i inwestują w nich.

#9 abertol

abertol

Nowy użytkownik

• 5 postów

Normalna

Napisany 18 marca 2019 - 19:50

Właśnie zastanawiam sie nad taką firmową pożyczką pozabankową. Co wy o tym sądzicie?

#10 Kaminski Finance

Kaminski Finance

Nowy użytkownik

• 7 postów

Normalna

Napisany 22 stycznia 2021 - 14:40

Jeśli sprawa ma się tyczyć kwestii kredytu dla nowo powstałej spółki to od razu trzeba zaznaczyć, że nie będzie to łatwe. Generalnie banki nie lubią nowych spółek, jedyne sensowne wyjątki to te opisane w tym artykule: https://kaminski-finance.pl/jaki-jest-minimalny-staz-spolki-do-kredytu/. Autor wątku pisał, że ma 'dobry plam", więc jak nic trzeba by skorzystać z wyjątku nr. 3 i przygotować ten pomysł na papierze - wtedy będzie szansa na kredyt.