Mam kilka chwilówek z którymi zwlekam z zapłata. Dostałem pisemne wezwanie do zapłaty z jednej z nich, przez tel oczywiście pani straszy windykacja terenowa i wpisami w bazach. Chciałbym sie dowiedzieć po jakim czasie od nie spłacania chwilówek sprawę przejmuje windykacja oraz windykacja terenowa?
Witamy na forum kredytowym SOSKredyt.pl - Informacje i opinie o pożyczkach oraz kredytach, porady finansowe, oddłużanie

Witamy na SOSKredyt.pl – przyjaznym forum kredytowym. Jest to miejsce głównie poświęcone kredytom, pożyczkom i innym produktom finansowym. Zachęcamy wszystkich do zarejestrowania się na naszym forum bankowym. Płynie z tego wiele korzyści, a sam proces rejestracji jest łatwy i szybki - wymaga poświęcenia jedynie kilku chwil. W zamian za to, każdy pełnowartościowy użytkownik na naszym forum może:
- zadać nurtujące go pytanie dotyczące pożyczek czy kredytów,
- sprawdzić który bank czy też firma finansowa ma obecnie najlepszą ofertę,
- dowiedzieć się o szczegółach dotyczących kredytów i pożyczek,
- rozmawiać z innymi użytkownikami forum na tematy finansowe i nie tylko,
- oceniać produkty finansowe, z których korzystał lub korzysta,
- nawiązywać kontakt z ekspertami finansowymi.
Guest Message by DevFuse

windykacja - po jakim czasie zaczyna działać windykacja terenowa
Rozpoczęte przez
Majkelo
, sty 30 2018 18:17
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 styczeń 2018 - 18:17
Mam kilka chwilówek z którymi zwlekam z zapłata. Dostałem pisemne wezwanie do zapłaty z jednej z nich, przez tel oczywiście pani straszy windykacja terenowa i wpisami w bazach. Chciałbym sie dowiedzieć po jakim czasie od nie spłacania chwilówek sprawę przejmuje windykacja oraz windykacja terenowa?
Napisany 01 luty 2018 - 16:40
W zależności od firmy/ich procedur.Jak było pisemne wezwanie do zapłaty to jest tam termin do zapłaty (zazwyczaj 14 dni) i już 15 dnia może wkroczyć windykacja.
Oczywiście windykacja to nie to samo co komornik.
Dropshipping z Chin. Gotowy, automatyczny sklep.Kupujesz skrypt i sprzedajesz.
Chcesz zarabiać na dropshippingu z Chin?
Napisany 30 grudzień 2020 - 11:49
To zależy. W moim przypadku Hoist zadzwonił do mnie po dwóch tygodni po wezwaniu do zapłaty. Na szczęście udało się dojść do porozumienia i ustaliś pasujący mi plan spłaty
|