Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Poszukuję banku, gotowego udzielić minimum 500 milionów zł kredytu.

kredyt

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 Sylvi91

Sylvi91

Nowy użytkownik

• 4 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 06 lipca 2018 - 13:31

Ponieważ, nie mogłem znaleść lepszej lokalizacji dla tej wiadomości, postanowiłem napisać ją tutaj.

Właściwie to poszukuję pieniędzy z kredytu. Czyli chodzi mi o kreację pieniądza, na konkretny cel.
Poszukuję banku gotowego udzielić kredytu na dowód na kwotę minimum 500 milionów złotych.
Nie pracuję, nie prowadzę działalności i nie mam dochodów wystarczających na spłatę rat kredytu, ani żadnej własności, która mogłaby być zabezpieczeniem takowego kredytu.
Kredyt chciałbym z okresem 50 lat karencji, czyli odroczenia spłat rat.
Mam pomysł na ciekawą inwestycję w grunty w dużym mieście i tworzenie terenów inwestycyjnych pod budownictwo. Pomysł moim zdaniem warto zrealizować.
Ewentualnie bank, który udzieli tego kredytu, mógłby w przyszłości stać się właścicielem owego gruntu.
Uważam, że ziemia to jedna z najlepszych inwestycji, tak jak surowce takie jak złoto lub srebro.
Jestem otwarty na współpracę. Tylko poważne oferty. Zainteresowane osoby, chętnie zapoznam z dalszymi szczegółami mojego planu. Dziękuje za uwagę i pozdrawiam serdecznie.

#2 novacash.eu

novacash.eu

Ekspert

• 992 postów

Reputacja: 9
Normalna

Napisany 08 lipca 2018 - 19:35

Tak czytając pierwszego posta to sam do końca nie wiem czy ktoś sobie żartuje czy napisał to poważnie.

#3 prezesik24

prezesik24
  • LokalizacjaCała Polska

Normalna

Napisany 11 lipca 2018 - 11:11

Ponieważ, nie mogłem znaleść lepszej lokalizacji dla tej wiadomości, postanowiłem napisać ją tutaj.

Właściwie to poszukuję pieniędzy z kredytu. Czyli chodzi mi o kreację pieniądza, na konkretny cel.
Poszukuję banku gotowego udzielić kredytu na dowód na kwotę minimum 500 milionów złotych.
Nie pracuję, nie prowadzę działalności i nie mam dochodów wystarczających na spłatę rat kredytu, ani żadnej własności, która mogłaby być zabezpieczeniem takowego kredytu.
Kredyt chciałbym z okresem 50 lat karencji, czyli odroczenia spłat rat.
Mam pomysł na ciekawą inwestycję w grunty w dużym mieście i tworzenie terenów inwestycyjnych pod budownictwo. Pomysł moim zdaniem warto zrealizować.
Ewentualnie bank, który udzieli tego kredytu, mógłby w przyszłości stać się właścicielem owego gruntu.
Uważam, że ziemia to jedna z najlepszych inwestycji, tak jak surowce takie jak złoto lub srebro.
Jestem otwarty na współpracę. Tylko poważne oferty. Zainteresowane osoby, chętnie zapoznam z dalszymi szczegółami mojego planu. Dziękuje za uwagę i pozdrawiam serdecznie.

Ty tak na serio ?

Marcin Iwanejko

Expert ds. produktów finansowych

510 00 98 82

#4 Sylvi91

Sylvi91

Nowy użytkownik

• 4 postów

Normalna

Napisany 14 lipca 2018 - 22:57

Ty tak na serio ?

Tak. Potrzebuję minimum 500 mln PLN. Chcę kupić ziemię w dużym mieście, która jest rozparcelowana.bardzo niekorzystnie.

Tak naprawdę to o scalanie gruntów mi chodzi. Trzeba to zrobić, bo inaczej okolicę, o której myślę zdominuje "urbanistyka łanowa".

Proponuję aby bank wykreował dla mnie potrzebną kwotę i otrzyma za to odpowiednią część tej ziemi. W przyszłości bank mógłby postawić tu swoją filię. W okolicy są w większości nieużytki, a droga krajowa która przebiega przez osiedle ma przygotowane plany modernizacji.

#5 mikst

mikst

Aktywny użytkownik

• 10 postów

Normalna

Napisany 06 grudnia 2018 - 10:26

Zapomnij. Nikt ci takich pieniędzy nie da na dowód. Jeśli przedstawisz odpowiednie dokumenty to w banku Raiffeisen możesz się starać o kredyt gotówkowy na dowolny cel. oprocentowanie 4,99.

#6 ArturKredyty

ArturKredyty

Ekspert

• 489 postów

Reputacja: 2
Normalna

Napisany 06 grudnia 2018 - 13:54

:) Po co komentować taki słaby żart ... :)

Mam pomysł na produkt, jeszcze nie wiem jaki, ale wiem że będzie zarabiał niech ktoś mi da narzędzia, pieniądze i możliwości, a ja potem odpalę mu coś... nie wiem ile ale część... 

Szukasz Kredytu? Napisz lub zadzwoń:

Artur Sarnecki

kontakt@finansepoludzku.pl

Blog Finansowy doradcy kredytowego  - Finanse po ludzku
►Jak poprawić swoją wiarygodność w bankach? Bezpłatny kurs/poradnik

Spłata chwilówek/poprawa BIK/kredyty dla firm