Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Kredyt na 5 tys.

kredyt na 5 tani kredyt

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Algiero

Algiero

Nowy użytkownik

• 3 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 22 października 2013 - 18:34

Czy wiecie może, który bank oferuje najkorzystniejszy kredyt na 5 tys. Zł? Najchętniej wziąłbym taki na okres 24 miesięcy. Co tego, co już posprawdzałem, to najtaniej w moim mieście wychodziłby kredyt w pekao sa (jestem ich klientem) i w getinie (ale to nie do końca pewne), ale chciałbym poznać wasze opinie. Co polecacie?

#2 sheldon

sheldon

Aktywny użytkownik

• 12 postów

Normalna

Napisany 04 listopada 2013 - 20:51

Warto skorzystać z opcji pomocy doradcy finansowego. http://ideaexpert.pl/indywidualni/kredyt-gotowkowy wypełnij formularz kontaktowy albo znajdź oddział i się do niego udaj. Według mnie nikt nie doradzi lepiej, niż osoba, która się w tym specjalizuje i ma doświadczenie.

#3 kitkas

kitkas

Nowy użytkownik

• 8 postów

Normalna

Napisany 19 listopada 2013 - 21:23

Getin Bank jest dobry w kredytach na małe kwoty. KIedyś brałem i byłem bardzo zadowolony. Ale już nie pamiętam, ile spłaciłem, w każdym razie brałem też 5 tys. i nie skorzystałem z pierwszej lepszej oferty, tylko trochę połaziłem po bankach, żeby sprawdzić, gdzie najtaniej. To było z półtorej roku temu.

#4 tommy

tommy

Nowy użytkownik

• 7 postów

Normalna

Napisany 19 listopada 2013 - 22:11

Getin, Invest, ING, Deutche Bank, BZWBK, Pocztowy, Millennium - rata wychodzi w najtańszym przypadk 236,23 zł, a całkowity koszt kredytu 5 669,60 zł. szym z wymienionych rata wyniesie 239,83 zł, a koszt całkowity 5 755,88 zł. Tak naprawdę przy tak niskiej kwocie wszystkie oferty będą podobne. Będą się różniły dosłownie groszami. a dane wziąłem z porównywarki bankowej z netu. Sam możesz sobie sprawdzić.

#5 moneymaker

moneymaker

Zasłużony użytkownik

• 143 postów

Normalna

Napisany 09 stycznia 2014 - 08:24

A więc rzeczywiście nie ma co zbytnio wyszukiwać odpowiedniego banku, bo faktycznie przy małych sumach różnice są bardzo niewielkie i nie jest problemem ich późniejsze spłacenie. Z tego co się orientuję, prawdziwe schody zaczynają się przy pożyczkach idących w dziesiątki lub setki tysięcy, jako że w takim przypadku różnice zarówno w ratach jak i w ogólnym koszcie kredytu są na prawdę znaczne. Ja ze swojego doświadczenia mogę z czystym sumieniem polecić Getin Bank ! :)