Mam dwie karty kredytowe i nie wiem jak je splacić. Tzn spłacam co miesiąc minimalną kwotę, ale zaraz się znowu zadłużam na maksa. Nawet jak w jakim miesiącu spłace cos więcej, to i tak zaraz jestem na limicie. Macie jakies sprawdzone metody by pozbyć sie zadłużenia z kredytówek?

Jak pozbyć się kart kredytowych?
Napisany 07 styczeń 2020 - 19:13
Napisany 09 styczeń 2020 - 16:17
Nie wiem w jakim banku masz te karty, ale niektóe z nich dają możliwosć rozłożenia jej spłaty na raty I wtedy spłacasz zadłużenie jak normalny kredyt gotówkowy. Oczywiscie oprocentowany, ale moższe dzięki temu pozbyc sie kredytów. Najlepiej zapytaj w banku który wydał Ci karty.
Napisany 06 październik 2020 - 14:39
Używanie karty kredytowej to tak jak, życie na kredyt
Napisany 27 sierpień 2021 - 12:19
Mam dwie karty kredytowe i nie wiem jak je splacić. Tzn spłacam co miesiąc minimalną kwotę, ale zaraz się znowu zadłużam na maksa. Nawet jak w jakim miesiącu spłace cos więcej, to i tak zaraz jestem na limicie. Macie jakies sprawdzone metody by pozbyć sie zadłużenia z kredytówek?
Chyba nie ma jakiejś magicznej metody Możesz zaoszczędzić i spłacać więcej niż minimum, albo pracować jak najwięcej żeby zarobić więcej i szybciej spłacić, albo wziąć kredyt konsolidacyjny i pozbyć się kart kredytowych, które są ciekawym narzędziem, ale wymagają dyscypliny i planowania wydatków.
Szukasz Kredytu? Napisz lub zadzwoń:
Artur Sarnecki
kontakt@finansepoludzku.pl
tel. 574443483
►Blog Finansowy doradcy kredytowego - Finanse po ludzku
►Jak poprawić swoją wiarygodność w bankach? Bezpłatny kurs/poradnik
|