Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Czy mogę skonsolidować 3 chwilówki?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi na ten temat

#1 Stach99

Stach99

Nowy użytkownik

• 1 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 14 stycznia 2020 - 19:29

Czy jest możliwość skonsolidowania 3 chwilówek? W sumie kwota do spłaty to około 4500 zł. Niby niedużo ale nie mogę się ich pozbyc. 

#2 F24.pl

F24.pl

Zasłużony użytkownik

• 105 postów
  • LokalizacjaCała Polska

Normalna

Napisany 15 stycznia 2020 - 11:47

Są spłacane terminowo? Jeśli tak, to konsolidacja bankowa jest możliwa, zapraszam do kontaktu.

Tel 601 805 960 lub d.orzechowski@F24.pl

..:: Kredyty i pożyczki BANKOWE - prowizja bankowa od 0%, oprocentowanie od 2,99%, okres kredytowania nawet 144 miesiące! ::..

..:: Czyszczenie BIK i restrukturyzacje www.czyszczenieBIK.pl ::..

..:: ODSZKODOWANIA - nawet jeśli było wypłacone odszkodowanie - sprawdzę czy możesz otrzymać większą kwotę ::..

Zapraszam - jestem doradcą mobilnym, mogę dojechać do Klientów w całej Polsce

http://www.F24.pl

tel. 601 805 960

biuro@F24.pl

#3 solaris22

solaris22

Aktywny użytkownik

• 23 postów

Normalna

Napisany 06 października 2020 - 14:34

Konsoliduj

#4 ArturKredyty

ArturKredyty

Ekspert

• 492 postów

Reputacja: 2
Normalna

Napisany 27 sierpnia 2021 - 12:24

Na konsolidację chwilówek jest coraz mniej opcji. Szczególnie w bankach - one najczęściej odsyłają klientów z kwitkiem. Są jeszcze SKOK-i i kilka banków, które podejmą się tematu, ale są to nieoczywiste wybory. Są też inne możliwości, np. spłata i refinans w banku. Jeśli szukasz konsolidacji chwilówek to zapraszam do kontaktu, chętnie przeanalizuję temat i postaram się pomóc. 

Ogarnij swoje finanse! Konsolidacja chwilówek/Kredyty dla Firm/Poprawa BIK

►Konsolidacja chwilówek - Kliknij po bezpłatną analizę

Artur Sarnecki

kontakt@finansepoludzku.pl

tel. 797443483

#5 Skuteczna Pożyczka

Skuteczna Pożyczka

Nowy użytkownik

• 9 postów

Normalna

Napisany 16 września 2021 - 04:20

Z tego co mi wiadomo to chwilówki w tych czasach ciężko skonsolidować. Ponieważ banki to widzą jako odsetki przekraczające 100 %. W większości banków dostaniesz odmowę. Nawet jeśli ładnie je płacisz. Jak coś to porozmawiaj z kimś może pożyczy ci ją spłatę tych chwilówek.

Jeśli nie konsolidacja to może pożyczka pod zastaw nieruchomości? Ja mogę pomóc w tym temacie. Mam znajomości do inwestorów prywatnych w całym kraju.

Skuteczna Pożyczka

#6 bastion

bastion

Nowy użytkownik

• 7 postów

Normalna

Napisany 30 października 2021 - 08:53

Jasne że można wziąć [url=https://www.splatachwilowek.pl/trudne-kredyty]kredyt dla zadłuzonych[/url] i warto zdecydowanie jeśli nie jesteś w stanie udźwignąć w budżecie domowym spłaty tych wszystkich chwilówek

#7 ArturKredyty

ArturKredyty

Ekspert

• 492 postów

Reputacja: 2
Normalna

Napisany 04 listopada 2021 - 15:43

Z tego co mi wiadomo to chwilówki w tych czasach ciężko skonsolidować. Ponieważ banki to widzą jako odsetki przekraczające 100 %. W większości banków dostaniesz odmowę. Nawet jeśli ładnie je płacisz. Jak coś to porozmawiaj z kimś może pożyczy ci ją spłatę tych chwilówek.

Jeśli nie konsolidacja to może pożyczka pod zastaw nieruchomości? Ja mogę pomóc w tym temacie. Mam znajomości do inwestorów prywatnych w całym kraju.

Skuteczna Pożyczka

Można spłacić o ile dobry jest BIK w kilku bankach, jeśli gorszy to już np. w SKOK-ach. Można oczywiście poszukać też doradcy, który się tym zajmuje, czyli konsolidacją chwilówek. Zapraszam także do mnie w tym temacie. 

Ogarnij swoje finanse! Konsolidacja chwilówek/Kredyty dla Firm/Poprawa BIK

►Konsolidacja chwilówek - Kliknij po bezpłatną analizę

Artur Sarnecki

kontakt@finansepoludzku.pl

tel. 797443483