Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
- - - - -

Pożyczka w Zerro.pl - Wasze opinie?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 cropar

cropar

Nowy użytkownik

• 3 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 09 grudnia 2021 - 22:37

Witam.

Na pewnej stronie trafiłem na ofertę firmy Zerro.pl. Ich propozycja wydaje się być bardzo ciekawa, bo twierdzą że oferują pożyczki do 25000zł bez prowizji (RRSO 0%) na okres roku. Ponadto twierdzą, że wysłany wniosek jest rozpatrywany w godzinę i tyle im zajmuje wysłanie przelewu na konto. 

Osobiście taka oferta mi się bardzo podoba, jednak przed skorzystaniem chciałbym usłyszeć opinie lub komentarze na temat firmy Zerro. Czy ktoś z użytkowników forum korzystał z usług Zerro.pl?

#2 MaciejZ

MaciejZ

Nowy użytkownik

• 8 postów

Reputacja: 1
Normalna

Napisany 09 grudnia 2021 - 22:57

To nie jest firma pożyczkowa. Zerro to pośrednik -  z resztą sami o tym piszą:

Ze strony Zerro.pl: Jesteśmy pośrednikiem w pożyczaniu

Umożliwiamy szybką aplikację o pożyczkę do wielu firm w czasie rzeczywistym.

Ogólnie wygląda to tak, że wniosek który wypełnisz na stronie zostanie wysłany do kilku/nastu firm pożyczkowych. Jeżeli któraś firma będzie zainteresowana, to przyjmie Twój wniosek i udzieli Ci pożyczki. Osobiście jednak jakoś wątpię w możliwość uzyskania nawet 25000 na rok bez odsetek. Z reguły pożyczkodawcy dają RRSO 0% przy kwotach do kilku tysięcy złotych max, także nie wiem, czy to nie jakiś chwyt marketingowy ;) Swoją drogą ciekawi mnie, czy w przypadku stron pośredników takich jak Zerro.pl, dane które wyślemy będą przetwarzane jedynie przez firmę która udzieli nam finansowania, czy nagle trafimy na listy mailingowe/smsowe kilkunastu firm :)

#3 maniack

maniack

Nowy użytkownik

• 2 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 14 grudnia 2021 - 22:03

Witam. Również zastanawiam się nad wysłaniem wniosku do Zerro. Czy są tu użytkownicy, którzy skorzystali z oferty tej firmy i mogą się podzielić doświadczeniem? Czy faktycznie można uzyskać pożyczkę, a może to jakiś bubel?