Siema,
mam pytanie- czy aby wziąć kredyt samochodowy trzeba koniecznie pokazać, że ma się prawo jazdy? Zastanawia mnie to- może ktoś się orientuje i odpowie mi na to pytanie.
Napisany 23 listopada 2013 - 02:33
Siema,
mam pytanie- czy aby wziąć kredyt samochodowy trzeba koniecznie pokazać, że ma się prawo jazdy? Zastanawia mnie to- może ktoś się orientuje i odpowie mi na to pytanie.
Napisany 24 listopada 2013 - 22:45
No coś Ty- nie potrzeba okazywać prawa jazdy, nie trzeba go mieć, przecież samochód nie musi być dla Ciebie. Możesz przecież wziąć kredyt na samochód, którym będzie jeździła Twoja żona. Na bank tego nie sprawdzają.
Napisany 24 listopada 2013 - 23:33
No pewnie, że prawo jazdy nie jest potrzebne, aby otrzymać pozytywnie rozpatrzony wniosek o taki kredyt,. Mój poprzednik ma rację- samochód przecież nie musi być dla Ciebie.
Napisany 29 listopada 2013 - 18:24
W sumie jakby pomyśleć to chyba macie rację. NIe trzeba też wykazywać dla kogo ma być ten samochód?
|
Kredyty →
Kredyty samochodowe →
Społecznościowa pożyczka samochodowaRozpoczęte przez Zakramini.pl , 15 kwi 2015 ![]() |
|
![]()
|
||
Kredyty →
Kredyty samochodowe →
Przeniesienie kredytu na samochód do innego bankuRozpoczęte przez Zigi , 20 paź 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
Kredyty →
Kredyty samochodowe →
Kredyt samochody na firmęRozpoczęte przez jowisz@op.pl , 16 cze 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
Kredyty →
Kredyty samochodowe →
Kredyt samochodowy w mBankRozpoczęte przez jolka1234 , 01 maj 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
Kredyty →
Kredyty samochodowe →
Kredytowy kalkulator samochodowy - który najlepszyRozpoczęte przez Jablonka , 22 kwi 2014 ![]() |
|
![]()
|