Skocz do zawartości

Zobacz nową zawartość

Zdjęcie
* * * * * 1 głosów

Zawsze aktualne promocje w firmach finansowych

pożyczki pożyczki online pożyczki gotówkowe promocje

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
28 odpowiedzi na ten temat

#1 Marcin

Marcin

Moderator

• 264 postów

Reputacja: 6
Normalna

Napisany 25 listopada 2013 - 21:32

Firmy pożyczkowe od czasu do czasu wprowadzają rozmaite oferty na swoje produkty, które mają zachęcić klientów do skorzystania właśnie z ich oferty. W tym temacie znajdziecie wszystkie aktualne super oferty, z których z całą pewnością warto skorzystać. Jeśli ktoś zauważy jeszcze jakieś inne promocje, proszę napisać a będziemy dokonywać aktualizacji.

Vivus

Vivus oferuje dla wszystkich nowych klientów pożyczki za darmo. W ten sposób można pożyczyć nawet 1 400 złotych i po 30 dniach oddać sumę którą się pożyczyło.

Oferta ważna bezterminowo.

KasaTAK

W ofercie firmy KasaTak jest pożyczka za darmo do 1 500 zł na 30 dni. Jest ona dostępna dla nowych klientów firmy, którzy po raz pierwszy składają wniosek o pożyczke. Warunkiem jest terminowa spłata zadłużenia. 

SohoCredit

SohoCredit oferuje dla wszystkich nowych klientów pożyczki za darmo. W ten sposób można pożyczyć do 1000 złotych i po 30 dniach oddać sumę którą się pożyczyło.

Oferta ważna bezterminowo.

OkMoney

OkMoney oferuje dla wszystkich nowych klientów pożyczki za darmo. W ten sposób można pożyczyć do 500 złotych i po 30 dniach oddać sumę którą się pożyczyło.

Lendon

Lednon dla nowych klientów proponuje pożyczkę "za darmo". Osoby pożyczające do 1 500 złotych na 30 dni, oddają dokładnie taką samą kwotę jaką pożyczyły.

Provident

Provident proponuje dla nowych klientów ofertę „Pożyczka z premią". Każdy, kto w terminie spłaci swoje zadłużenie, dostanie od firmy 15% sumy pożyczonych pieniędzy.

Wonga

Wonga każdemu nowemu klientowi, proponuje pożyczki tylko za 10 zł. Bez względu na pożyczoną sumę (można pożyczyć do 750 zł), oddajemy po 60 dniach o 10 zł więcej.

Filarum

Filarum ma dla swoich nowych klientów pożyczki za darmo. Można w ten sposób pożyczyć do 1000 złotych na okres 30 dni. Aby nie spłacać dodatkowych kosztów wynikających z pożyczki, należy ją spłacić w terminie.

Kredito24

Kredito24 proponuje pożyczki za darmo dla nowych klientów, którzy spłacą zadłużenie w ciągu 7 dni od uzyskania gotówki. Można w ten sposób pożyczyć w 15 minut nawet 2 000 złotych

NetCredit

NetCredit oferuje dla nowych klientów pożyczki za darmo. Można w ten sposób uzyskać do 1500 złotych na okres 30 dni. Warunkiem jest terminowa spłata zadłużenia.

Pozyczkomat

Nowi klienci firmy, którzy zaciągają w Pozyczkomat pożyczkę po raz pierwszy i oddadzą ją w ciągu 7 dni, nie muszą ponosić żadnych kosztów. Ponieważ system rozpatrywania wniosków jest w pełni automatyczny, cała procedura trwa tylko kilka minut.

PozyczkaPlus

PozyczkaPlus, ma w ofercie dla stałych klientów pożyczkę za darmo. Jeśli ma się status Lojalnego Klienta, każda co piąta pożyczka będzie bez kosztów. Można w ten sposób uzyskać na 15 dni 1000 złotych. Status Lojalnego Klienta, można uzyskać, spłacając w terminie 4 pożyczki w tej firmie.  Oferta będzie ważna od 1 kwietnia 2014.

Do dnia 31.12.2014 Pozyczkaplus obniża koszty swoich pożyczek o 30%. 

ViaSMS

ViaSMS proponuje każdemu nowemu klientowi, pożyczkę bez kosztów. Można w ten sposób pożyczyć maksymalnie 500 złotych, na okres 30 dni. Cała procedura związana z uzyskaniem pieniędzy odbywa się za pośrednictwem Internetu, więc wszystko trwa zaledwie kilkanaście minut.

Kyzoo

Firma Kyzzo ma dla nowych klientów pożyczkę za darmo. Pożyczając do 500 złotych i spłacając całe zadłużenie w ciągu 30 dni, oddajemy dokładnie taką samą sumę o jaką wnioskowaliśmy.

BigCredit

Jeśli w firmie tej ubiegamy się o pożyczkę po raz pierwszy, możemy uzyskać pożyczkę za darmo. Wystarczy oddać całe zadłużenie w ciągu 10 dni.

Inną promocyjną ofertą w BigCredit jest specjalna oferta na urodziny. Każdy kto pożyczy pieniądze w dniu swoich urodzin, będzie miał obniżone koszty pożyczki o 50%.

Kolejną promocją w tej firmie, jest przedłużenie okresu spłaty. Jeśli przedłużymy go o 30 dni, dostaniemy 5 dni ekstra na spłatę zadłużenia.

Smartpozyczka

Dla nowych klientów, Smartpozyczka oferuje pożyczki za darmo. Można w ten sposób uzyskać na okres 30 dni nawet 600 złotych. Należy tylko w terminie spłacić swoje zadłużenie.

Kobietazkasa

Firma która ma specjalną ofertę dla kobiet, proponuje nowym klientom pożyczkę za darmo. Można dzięki temu bez odsetek pożyczyć do 500 zł, z maksymalnym okresem spłaty 7 dni.

Ofin

Pożyczając po raz pierwszy pieniądze w firmie Ofin, możemy dostać bez kosztów do 1000 zł z terminem spłaty 30 dni. Należy tylko w terminie spłacić swoje zadłużenie.

LatwyKredyt

Firma LatwyKredyt dla nowych klientów oferuje pożyczkę za darmo. Można w ten sposób pożyczyć do 1000 zł na okres 30 dni. 

Ekspreskasa 

W firmie Ekspreskasa, możemy teraz pożyczyć bez kosztów do 1000 zł na okres 30 dni. Warunkiem jest terminowa spłata zadłużenia. 

Netgotowka

Netgotowka oferuje za darmo do 700 zł, na okres 6 tygodni. Żeby skorzystać z tej oferty, należy oddać pieniądze w terminie.

AlfaKredyt

AlfaKredyt ma w swojej ofercie pożyczkę "za darmo", do 1000 zł. Pieniądze można otrzymać bardzo szybko i co ważne, bez zbędnych formalności. 

Szybka Moneta

W ofercie firmy SzybakMoneta znajduje się teraz pożyczka za darmo dla nowych klientów. Aby nie płacić kosztów związanych z pożyczką, trzeba zadłużenie oddać w ciągu 15 dni.

#2 moneymaker

moneymaker

Zasłużony użytkownik

• 143 postów

Reputacja: 0
Normalna

Napisany 26 listopada 2013 - 17:49

No i to rozumiem :): najbardziej zainteresowała mnie oferta Vivusa oraz SohoCredit - bardzo podoba mi się że oddajemy dokładnie tyle, ile pożyczyliśmy, a dodatkowym atutem na pewno jest fakt, iż obydwie firmy są dosyć dobrze znane w branży i wzbudzają zaufanie klientów :) Mam też nadzieję, że oferta oraz warunki poszczególnych firm będą, zgodnie z tytułem tematu, na bieżąco aktualizowane oraz uzupełniane :) Będzie to zapewne niezwykle przydatne kompendium wiedzy dla wszystkich zainteresowanych pożyczkami :)

#3 Rafał873

Rafał873

Aktywny użytkownik

• 37 postów

Normalna

Napisany 03 grudnia 2013 - 21:02

W gwoli uzupełnienia - w Żyrafa Pożyczki pierwsza pożyczka do 1.000 zł jest za 0%.

#4 topbankier

topbankier

Zasłużony użytkownik

• 149 postów

Reputacja: 1
Normalna

Napisany 05 grudnia 2013 - 08:43

To też interesująca oferta, chociaż niestety przyznać muszę, że o Żyrafie słyszałem tyle samo złego co dobrego, a więc nie jestem do końca przekonany co do ich oferty. O wiele bardziej przemawiają do mnie rozwiązania wprowadzone przez Vivusa czy Provident. A dodatkowo mam gwarancję, że są to firmy z tradycją, istniejące na naszym rynku nie od wczoraj, a więc wiedzące jak znaleźć się i funkcjonować w rodzimych realiach, co moim zdaniem jest niezwykle ważne. Najważniejsze jednak, że lista firm udzielających pożyczki stale się rozrasta!

• Barbara37 lubi to

#5 Rafał873

Rafał873

Aktywny użytkownik

• 37 postów

Normalna

Napisany 09 grudnia 2013 - 14:27

Żyrafa (należy do od lat funkcjonującej na naszym rynku Grupy Bocian), pomimo pierwszej pożyczki 0%, jest ogólnie rzecz biorąc mało atrakcyjną ofertą - wymagają 10 zł opłaty wstępnej, co w dzisiejszych realiach i bardzo silnej konkurencji wymagającej jedynie przelewu weryfikacyjnego 1 grosz jest rażąco wysokie.

Zdecydowanie korzystniej jest wybrać ofertę jednej z międzynarodowych organizacji mikropożyczkowych.

#6 JedrzejczakMichal

JedrzejczakMichal

Zasłużony użytkownik

• 129 postów

Normalna

Napisany 10 grudnia 2013 - 21:37

Poruszona tu została jak widzę bardzo istotna kwestia a mianowicie - problem opłat dodatkowych i wstępnych. Rzeczywiście przyznać muszę, że pobieranie tak wysokiej jak na obecne czasy prowizji już na samym początku stawia ją w nieco niekorzystnym świetle, jako że w wielu firmach opłaty wstępne wynoszą dosłownie grosze i na pewno nie nadwyrężą dodatkowo naszej kieszeni. Obecnie interesującą jest też promocja Lendo.pl , która to firma proponuje pierwszą pożyczkę na święta aż 20 % taniej - wspominam w duchu informowania o najnowszych promocjach ! :) 

#7 Bankieria.pl

Bankieria.pl

Zasłużony użytkownik

• 176 postów

Normalna

Napisany 07 maja 2014 - 16:38

Niektóre firmy proponują obecnie określoną kwotę kredytu gotówkowego, który można zaciągnąć bez odsetek nawet na okres 30 dni. Najbardziej hojnym oferentem z naszej listy jest VIVUS - może on nam pożyczyć 1400 zł bez jakichkolwiek dodatkowych kosztów. NET CREDIT z kolei oferuje wsparcie do 1000 zł bez prowizji i odsetek. Nieco niższe limity - w wysokości 500 zł - proponują FILARUM, SOHO KREDIT, KYZOO i OK MONEY. Śmiało można więc pożyczyć z tego źródła blisko 300 zł bez kosztów dodatkowych. W sumie uzbiera się 4000 zł na 30 dni, zupełnie darmowej pożyczki. Dodatkowo KREDITO24 pożyczy nam do 2000 zł na 7 dni bez opłat i odsetek. Nowy gracz na rynku - BIG CREDIT pożyczy do 1000 zł na 10 dni za darmo. Warto pamiętać jednak, że nieoprocentowane kredyty dotyczą zwykle wyłącznie nowych klientów.

• VIVUS - 1400 zł (do 30 dni)
  • OKMoney - 500 zł (do 30 dni)
  • SOHO CREDIT - 500 zł (do 30 dni)
  • NetCredit - 1000 zł (do 30 dni)
  • WONGA - 300 zł (do 30 dni)
  • KYZOO - 500 zł (do 30 dni)
  • KREDITO24 - 2000 zł (do 7 dni) 

#8 autor12

autor12

Aktywny użytkownik

• 10 postów

Normalna

Napisany 13 maja 2014 - 10:18

W gwoli uzupełnienia - w Żyrafa Pożyczki pierwsza pożyczka do 1.000 zł jest za 0%.

Ta firma ma nizbyt super opinie wsród wielu wiec nie chwalił bym jej tak

#9 megi12

megi12

Aktywny użytkownik

• 12 postów

Normalna

Napisany 19 maja 2014 - 10:03

Pozyczka pozabankowa Net Credit:

- pozyczka na 0%

- w 15 minut bez wychodzenia z domu

#10 Easy

Easy

Aktywny użytkownik

• 19 postów

Normalna

Napisany 18 lipca 2014 - 11:09

Wszystkie darmowe pozyczki bez pytań i zbednych formalności!!

http://chwilowki-pozyczki.jimdo.com/ - serwis pożyczek online

#11 Natalia Balasa- wybierarka

Natalia Balasa- wybierarka

Aktywny użytkownik

• 34 postów
  • LokalizacjaWrocław

Normalna

Napisany 11 sierpnia 2014 - 23:29

w Ofin zwiększyła się max. kwota pierwszej pożyczki z 400 do 1000zł

#12 Bankieria.pl

Bankieria.pl

Zasłużony użytkownik

• 176 postów

Normalna

Napisany 17 września 2014 - 19:47

Wonga.com – brytyjska marka na rodzimym rynku, również dołączyła do walki o nowego klienta. W odróżnieniu do innych firm – wonga.com nie daje pożyczki za darmo, a pożycza do 750 zł za jedyne 10 zł oraz wydłuża okres spłaty do dwóch miesięcy. Oferta skierowana jest do nowych klientów. Po uzyskaniu pozytywnej opinii o przyznanie kredytu firma wysyła pieniądze na konto klienta w ciągu kilkunastu minut, korzystając z natychmiastowych przelewów.

#13 emy

emy

Aktywny użytkownik

• 34 postów

Normalna

Napisany 01 lipca 2015 - 22:57

Wszystko fajnie tylko przy tych pożyczkach za "0" to zero robi się dość kosztowne jak nie bedziemy w stanie spłacić pożyczki w terminie, oddalenie terminu to dość interesująca opcja dla pożyczkobiorców, którzy się przeliczyli i im zabrakło na spłatę. Jasne należy pożyczać z głową, czytać umowę, ale ile jest osób które dają się nabrać.

#14 fejsik

fejsik

Nowy użytkownik

• 1 postów

Normalna

Napisany 03 marca 2016 - 12:18

hej Ludziska, prawdopodobnie będe zmuszony skorzystac z ofert pozyczki chwilowej i caly czas zastanawiam sie ktorą firmę wybrac - wszędzie czytam że najlepszy jest vivus, ale ostatnio znalazlem w internecie dosyc niepokojace i szokujace informacje na temat tej firmy. czy ktos moze powiedziec czy to prawda? sam juz nie wiem :(

#15 kaska2015

kaska2015

Nowy użytkownik

• 4 postów

Normalna

Napisany 17 marca 2016 - 19:01

No niestety. Posty się przedawniają. Na forach można szukać potwierdzenia tego czy warto wziąć jakąś pożyczkę w danym miejscu i na ile to się opłaca ale jeśli chodzi aktualnie porównanie ofert to dobrze jest zerknąć sobie na jakąś porównywarkę, których jest w sumie sporo (ja np korzystam ze strony supernovafinansowa.pl bo jest dla mnie najbardziej przejrzysta i nie pobiera żadnych opłat pośredniczących od użytkowników). Jeśli chodzi natomiast o to czy vivus robi jakieś przekręty to osobiście nie słyszałam o niczym takim ale nie zagłębiałam się w temat gdyż mam innych faworytów w kwestii pożyczek ;)

#16 Masza

Masza

Nowy użytkownik

• 4 postów

Normalna

Napisany 21 czerwca 2016 - 21:51

hej Ludziska, prawdopodobnie będe zmuszony skorzystac z ofert pozyczki chwilowej i caly czas zastanawiam sie ktorą firmę wybrac - wszędzie czytam że najlepszy jest vivus, ale ostatnio znalazlem w internecie dosyc niepokojace i szokujace informacje na temat tej firmy. czy ktos moze powiedziec czy to prawda? sam juz nie wiem :(

ja korszystałam z Vivusa wielokrotnie, to bardzo rzetelna firma, brak ukrytych opłat, umowa napisana jasno i przejrzyście. Udało mi sie akurat ich spłacić o czasie. teraz jest fajna promocja jesli jeses pierwszorazowym klientem, bierzesz pożyczkę maks 1600zl  nawet na 60 dni:)

#17 kociara

kociara

Aktywny użytkownik

• 11 postów

Normalna

Napisany 30 sierpnia 2016 - 23:38

A jak to jest z aktualizacją danych w kalkulatorach chwilówek? Bo np. na tej stronie https://financer.com/pl/chwilowki/ znalazłam, że mają zawsze aktualne dane. Czy ktoś to może potwierdzić?

#18 Kasia73

Kasia73

Zasłużony użytkownik

• 169 postów

Reputacja: 3
Normalna

Napisany 05 września 2016 - 07:10

Nie mają aktualnych. W wyliczeniach kalkulatora są przekłamania, zaniżone koszty. Poza tym w zestawieniu kalkulatora znajduje się firma, która udziela pożyczek pod zastaw ruchomości, to jak można wyliczyć ratę chwilówki?

Porównanie kredytów, pożyczek bankowych i pozabankowych: Oferta Banków. Najnowsze propozycje banków i firm pożyczkowych.

#19 paula_kws

paula_kws

Nowy użytkownik

• 4 postów

Normalna

Napisany 17 listopada 2016 - 21:28

czy może ktoś korzystał z usług pożyczek społecznościowych? ja również rozglądam się za pożyczką ok. 2000 zł,  i zastanawiałam się nad społecznościówką właśnie, ale zależy mi na czasie. czy długo się czeka na taką pozyczkę ktoś wie? czy nie ma co się bawić i skorzystać z wonga / vivusa etc.? dzięki za info, jakby znalazła się osoba, która już taką pożyczkę zaciągała i spłaciła byłabym wdzięczna za praktyczne doświadczenia

Edytowany przez paula_kws, 17 listopada 2016 - 21:30 .

#20 PozyczkaBez.pl

PozyczkaBez.pl

Doświadczony użytkownik

• 74 postów
  • LokalizacjaPoznań

Reputacja: 2
Normalna

Napisany 08 grudnia 2016 - 07:23

Jeżeli ktoś szuka aktualnych promocji chwilówek i pożyczek ratalnych zapraszam na bloga.

smartpozyczka.pl_7e06f4_750x100_pl.jpg

www.Forum.pozyczkabez.pl

#21 Doradca_13

Doradca_13

Nowy użytkownik

• 1 postów

Normalna

Napisany 30 kwietnia 2017 - 15:49

A może warto sprawdzić nowość na rynku?

Super karta pożyczkowa z limitem do 3000 zł  :D

Koszty to wyłącznie opłata od wykorzystanych kwot.  :D

Przekonaj się: [url]www.kartatrzynastka.pl[/url]

#22 Mairisum

Mairisum

Nowy użytkownik

• 1 postów
  • LokalizacjaTallinn

Normalna

Napisany 06 czerwca 2017 - 13:24

Szybkie pożyczki są świetną opcją dla każdego, kto potrzebuje pieniędzy szybko. Szybkie pożyczki są świetną opcją dla każdego, kto potrzebuje pieniędzy szybko. 

#23 Marks

Marks

Aktywny użytkownik

• 48 postów

Normalna

Napisany 23 grudnia 2017 - 22:59

Żyrafa pożyczki? To w tej firmie wyłudzają opłaty przed otrzymaniem decyzji? 

https://www.czerwona-skarbonka.pl/

#24 Judyta123

Judyta123

Nowy użytkownik

• 2 postów

Normalna

Napisany 11 maja 2018 - 11:50

W istocie jedna z najtańszych ofert dostępnych na rynku. Firma działa bardzo sprawnie. Pieniądze wypłacane od ręki. Otrzymałam taką kwotę o jaką aplikowałam. Dla mnie bomba! Firma na 100 %

#25 Chmielewska

Chmielewska

Nowy użytkownik

• 1 postów

Normalna

Napisany 20 maja 2018 - 19:15

hej Ludziska, prawdopodobnie będe zmuszony skorzystac z ofert pozyczki chwilowej i caly czas zastanawiam sie ktorą firmę wybrac - wszędzie czytam że najlepszy jest Vivus, ale ostatnio znalazlem w internecie dosyc niepokojace i szokujace informacje na temat tej firmy. czy ktos moze powiedziec czy to prawda? sam juz nie wiem :(

Czy mogę spojrzeć na skróconą listę?

Edytowany przez Chmielewska, 20 maja 2018 - 19:17 .

#26 novacash.eu

novacash.eu

Ekspert

• 992 postów

Reputacja: 10
Dobra

Napisany 20 czerwca 2018 - 13:16

Polecam darmowy poradnik o pożyczkach pozabankowych.Poradnik znajduje się na stronie: https://poradnik-novacash.pl